Unul dintre oamenii importanți din Cazul Caracal, adus cu duba la tribunal. Motivul pentru care s-a supărat judecătoarea

Nicu Stan 19.11.2021, 08:08
Unul dintre oamenii importanți din Cazul Caracal, adus cu duba la tribunal. Motivul pentru care s-a supărat judecătoarea

Unul dintre oamenii importanți din Cazul Caracal va fi adus cu duba la tribunal. Judecătoarea care judecă ororile pe care le-a făcut Gheorghe Dincă a dispus să îl aducă pe un alt personaj principal din dosar să dea declarații, nu oricum, ci adus de polițiști. Acesta avea legături sus-puse.

Un personaj important din Cazul Caracal, adus cu duba în fața instanței. Ce a făcut-o pe judecătoare să ia această decizie

Remus Rădoi, zis ”Codiță”, din Caracal, prietenul șefilor IPJ Olt, care i-a condus pe polițiști pe o pistă greșită în dosarul lui Gheorghe Dincă, pentru a-și regla el niște conturi, va fi adus cu duba la tribunal.

Remus Rădoi, interlopul la care șefii Poliției Române apelau pentru a rezolva unele dosare, oferindu-i acestuia informații clasificate, din diverse dosare, și care, indirect, alături de polițiști, a contribuit la uciderea Alexandrei Măceșanu, a fost citat de mai multe ori în dosarul „Monstrului din Caracal”, însă acesta nu s-a prezentat, scrie spynews.ro. A motivat că are alte treburi importante de făcut.

Remus Radoi a refuzat pana acum sa dea declaratii in fata instantei
Remus Radoi a refuzat pana acum sa dea declaratii in fata instantei

Judecătoarea, enervată de atitudinea lui Remus Rădoi

Astfel, enervată de atitudinea acestuia  judecătoarea a decis să îi dea o lecție. A dispus ca Remus Rădoi să fie căutat de polițiști și să fie dus cu duba în fața instanței, pentru a da declarații în dosarul Caracal.

În urmă cu doi ani, Remus Rădoi a fost audiat de procurori, după ce s-a aflat că polițiștii au apelat la el, pentru a-i ajuta, imediat după dispariţia Alexandrei Măceşanu.

De ce a apelat șeful poliției Olt la Remus Rădoi

După ce Alexandra Măceşanu a sunat la 112, spunând că a fost răpită şi violată, comisarul Nicolae Alexe, șef al Inspectoratului de Poliție Olt, l-a contactat pe Remus Rădoi, cunoscut ca fiind unul dintre cei mai temuţi interlopi din zonă.

Acestuia i s-au dat numerele de telefon ale suspectului, precum şi alte informaţii secrete din anchetă. Astfel, Remus Rădoi i-a trimis pe poliţişti la două adrese greşite, crezând că răpitorii Alexandrei Măceșanu ar fi niște dușmani de-ai lui.

Poliția a apelat tot la Remus Rădoi pentru a afla cui aparține mașina care a răpit-o pe Alexandra Măceșanu

În plus, polițiștii au apelat tot la el pentru a afla a cui este maşina argintie surprinsă de camerele de supraveghere, imediat după răpirea Alexandrei, mașină care era a lui Gheorghe Dincă de fapt.

Remus Rădoi și un cunoscut de-al lui, Marius Gramnea, au fost trimiși în judecată, de curând, pentru vătămare corporală, în urma unei anchete care a durat doi ani.

Remus Rădoi, judecat pentru vătămare coroprală

”Constată legalitatea sesizării instanţei cu Rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal nr.2051/P/2018 din data de 18.12.2020, privind pe inculpaţii Rădoi Remus, trimis în judecată, în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală şi Gramnea Marius, trimis în judecată, în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală. Dispune începerea judecăţii cauzei”, este decizia instanței.

Urmăriți Impact.ro și pe