Noi mandate pentru audieri în cazul Caracal. Care este noul termen de judecată

Ana Anitoiu 10.11.2021, 21:41
Noi mandate pentru audieri în cazul Caracal. Care este noul termen de judecată

Noi mandate pentru audieri vor fi emise în cazul Caracal. Tribunalul OIt a emis un nou termen de judecată, iar printre martorii care vor trebui să se prezinte se numără și controversatul om de afaceri Remus Rădoi la care ar fi apelat poliţiştii ca să afle mai multe informaţii după dispariţia Alexandrei Măceşanu.

Ce termen de judecată a fost stabilit

Conform datelor publicate miercuri pe portalul Tribunalului Olt, noul termen de judecată ce a fost stabilit pentru continuarea audierii martorilor în cazul Caracal este miercuri, 24 noiembrie. În total, instanța a citat doi martori și va emite mandate de aducere pentru alți cinci.

La termenul din luna octombrie cauza a fost amânată deoarece inculpații Gheorghe Dincă, presupusul criminal al Alexandrei Măceșanu și al Luizei Melencu, şi Ştefan Risipiţeanu, acuzat de viol, au fost în carantină după ce s-au infectat cu noul coronavirus.

Rechizitoriul trimis de DIICOT prin care s-a dispus trimiterea în judecată a celor doi inculpaţi a fost înregistrat la Tribunalul Olt pe data de 15 ianuarie 2020. Gheorghe Dincă este acuzat pentru trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat și profanare de cadavre. El și Ștefan Risipițeanu sunt la Penitenciarul Craiova.

Noi mandate pentru audieri in cazul Caracal. Care este noul termen de judecata
Alexandra Macesanu si Luiza Melencu

Ce crede tatăl Alexandrei Măceșanu că s-a întâmplat cu fiica lui

Pe 24 iulie 2019, Alexandra Măceșanu s-a urcat la ocazie în mașina lui Gheorghe Dincă, care a răpit-o și a dus-o la locuința lui din Caracal. Deși fata a reușit să sune la 112 să ceară ajutor, n-a mai fost găsită. La aproximativ doi ani de atunci, tatăl ei a dezvăluit ce crede că i s-a întâmplat de fapt fiicei lui.

”O mare durere, mai ales când vine seara și punem masa și scaunul ei este liber. Păcat că statul nu face nimic! Mare păcat! Nu doresc la nimeni să treacă o secundă, un minut, prin ce trecem noi acum. La nimeni nu doresc (…)

Îmi pare rău că trăiesc în România. Dumnezeu să-i pedepsească. Acești doi ani au fost foarte grei. Sufletul meu îmi spune că a fost traficată. Ce spun ei că e moartă, asta nu s-a dovedit”, a spus tatăl Alexandrei Măceșanu, potrivit Gândul.ro.

Între timp, separat de dosarul Caracal, fiica lui Gheorghe Dincă a avut câștig de cauză într-o instanță, după ce a fost acuzată de un român și doi italieni că făcea trafic de persoane și de arme la domeniul de vânătoare pe care îl administrează. Bărbații au spus că Daniela Dincă le aducea vânătorilor tinere cu care să se poată distra. Vezi AICI de ce a câștigat fiica lui Gheorghe Dincă în instanță!

Urmăriți Impact.ro și pe