EXCLUSIV

Unul dintre cei mai doriţi burlaci din România a ajuns să schimbe scutece. Domnul râvnit de multe domnişoare, lăsat singur de soţie: „Eu am încurajat-o” EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 21.07.2022, 06:00

Cornel Păsat a rămas singur acasă, cu fiul său, Dryas, care a împlinit recent 4 ani. Bianca, soția sa a plecat într-o vacanță de o săptămână în Grecia, alături de fostele sale colege de la lotul de gimnastică din Deva. Acesta a mărturisit pentru Impact.ro că el și-a încurajat partenera să se relaxeze, în afara granițelor țării.

Bianca și Cornel Păsat sunt împreună de mai bine de 20 de ani, și-au oficializat relația în urmă cu un deceniu și sunt părinții unui băiețel, Dryas Nicolas, în vârstă de patru ani. Cei doi au descoperit rețeta unei căsnicii fericite și merg pe premisa că într-o familie ambii parteneri au nevoie și de libertate. Astfel că, artistul a fost cel care și-a încurajat soția să accepte invitația fostelor sale colege de la lotul de gimnastică, din Deva, de a pleca împreună cu acestea într-o vacanță de o săptămână, în Grecia.

„Bianca a muncit foarte mult perioada asa și avea nevoie de relaxare. Am încurajat-o să plece, pentru că ea ezita. Este cu prietenele sale, la Corfu, în Grecia și se va întoarce peste o săptămână”, a declarat Cornel Păsat pentru impact.ro.

Și-a dus fiul la gimnastică

Astfel că, dansatorul a rămas singur acasă,la vila sa din Bragadiru, împreună cu fiul său, alături de care petrece mult timp la piscina din curtea casei.

„Suntem ca între bărbați. Dryas e foarte cuminte, a întrebat de mama lui, dar s-a liniștit după ce au vorbit la telefon. Nu-mi fac nicio grijă că nu mă voi descurca să stau singur, cu el. Am deja o veste bună, astăzi a învățat să înoate”, ne-a mai spus acesta.

 

Alfel, Dryas merge deja la grădiniță, unde-i place foarte mult, fiind un copil tare sociabil și a început să facă sport. Mama sa l-a dus la gimnastică, iar tatăl la karate.

„Probabil o să-l ducem și la înot”, a completat Cornel.

Colegă cu Andreea Răducan și Maria Olaru

Puțini sunt cei care cunosc faptul că pe când era o copilă, Bianca a făcut parte din lotul de gimnastică, de junioare, care se pregătea la Deva, ea fiind plecată de acasă și învățată cu viața de cămin de la frageda vârstă de patru ani. O accidentare însă, urmată de o operație, a făcut-o să renunțe la visul său de a deveni o mare campioană, precum fostele sale colege, Andreea Răducan și Maria Olaru.

„Am fost în lotul de junioare cu Andreea Răducan, după care m-am operat la genunchi și nu am mai putut continua. Apoi m-am mutat la aerobic, și am luat locul 3 la Cupa Mondială cu trio-ul”, a mai declarat soția lui Cornel Păat pentru impact.ro.

Program de diete pentru vedete

În prezent, Bianca are la 39 de ani un corp de invidiat, este profesoară de aerobic, e specializată în cursuri de nutriție, are un proiect online pe YouTube și se ocupă cu antrenamente private cu dietă personalizată. În ceea ce-l privește pe Cornel Păsat, începând din această lună, acesta va avea propriul său show, alături de trupa sa, Flamingo Boys în Centrul Vechi.

„Avem un proiect și pentru zile de naștere, dar și pentru petrecerea burlăcițelor”, ne-a mai spus Cornel.

De asemenea, Cornel și Bianca sunt invitați săptămânal, la Pro TV, pentru o rubrică de exerciții de fitness în cuplu.

Urmăriți Impact.ro și pe