Cornel Păsat, dezvăluire intimă despre Oana Roman. Cum l-a cucerit vedeta pe celebrul dansator

Ioana Bucur 09.05.2022, 09:45
Cornel Păsat, dezvăluire intimă despre Oana Roman. Cum l-a cucerit vedeta pe celebrul dansator

Au fost un cuplu controversat, mult discutat, în care cârcotașii nu au crezut, însă s-au iubit sincer. După mai bine de un deceniu și jumătate după ce au decis să pună punct relației lor și să pornească pe drumuri separate în viață, Cornel Păsat a făcut o dezvăluire intimă despre Oana Roman. Dansatorul a povestit cum l-a cucerit vedeta și ce calități admiră la ea.

Ce spune Cornel Păsat despre Oana Roman

Ea, fiica unui fost premier al țării, el, coregraf, dansator într-o trupă celebră și cât se poate de provocatoare. Diferențele erau imposibil de ignorat, ele fiind și sursa multor critici țintite asupra lor. Puțini au crezut în această relație și în sentimentele ce îi legau, însă cei doi au trăit o poveste de iubire ce a durat aproape șapte ani.

Acum, după 15 ani de la momentul în care au pornit pe drumuri separate, Cornel Păsat a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre Oana Roman. Întrebat ce calități consideră că are fosta sa parteneră, dansatorul a fost cât se poate de sincer. Din punctul său de vedere, vedeta este încăpățânată, dar are un șarm aparte și un suflet deosebit, caracteristici care, cu siguranță, l-au cucerit.

„Berbec. Încăpățânat, autoritar. Face doar ce vrea. Aroganță. Sinceritatea, defect. Sufletistă, cultă și educată. Are un șarm al ei aparte. Când vrea ea, are un vino-ncoa foarte plăcut”, a spus Cornel Păsat.

După despărțirea de Cornel Păsat, Oana Roman și-a regăsit fericirea lângă Marius Elisei, bărbatul care a făcut-o soție și mamă. Chiar dacă au trecut prin perioade dificile, cei doi au ales să rămână împreună, reușind să pună dragostea și familia mai presus de certuri.

Cornel Păsat, dezvăluire intimă despre Oana Roman. Cum l-a cucerit vedeta pe celebrul dansator
Cornel Păsat

„Nu e ok să încerci să profiţi de o situaţie nefericită”

Fiica fostului premier a reușit să își construiască o carieră și în mediul online, transformându-și pagina de Instagram nu doar în sursă de venit ci și într-un jurnal digital în care împărășește cele mai frumoase, dar și cele mai dificile momente din viața de zi cu zi.

Recent, Mioara Roman a ajuns din nou în spital. Pe platforma de social media, Oana Roman și-a strigat revolta, mărturisind că este dezamăgită de atitudinea unor jurnaliști.

„Apuc şi eu să intru să vorbesc cu voi puţin. Ieri am stat aproape toată ziua cu mama la spital. A fost o nebunie după ce am postat legat de ea pentru că mi-a sunat telefonul tot timpul.

Presa, televiziuni, toţi sunau chiar când eram cu ea în spital. Nu îi interesa dacă mama era bine, toţi voiau o ştire bombastică de fapt. Recunosc că m-a deranjat foarte tare pentru că unii nu au înţeles că nu e ok să încerci să profiţi de o situaţie nefericită”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...