EXCLUSIV

Unde vor petrece Monica Gabor și fiica ei, Irina, Revelionul. Vor fi duse acolo cu avionul privat. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 30.12.2021, 14:14

De câteva zile, Monica Gabor, împreună cu fiica sa, dar și cu iubitul său chinez, Mr. Pink și cu fiul acestuia, se află în Las Vegas, acolo unde vor petrece și Revelionul. Irinel Columbeanu, care la rându-i a fost de mai mute ori în celebra metropolă americană, și-a sfătuit fiica să privească de la înălțime focul de artificii de la miezul nopții.

Unde vor petrece Monica și Irina trecerea dintre ani. Vacanță de vis în Las Vegas

După un an marcat de despărțirea pe timpul verii de iubitul asiatic, Monica Gabor trăiește din nou visul american la cote înalte, alături de fiica sa, Irina, dar și de milionarul chinez. De când s-a împăcat cu Mr. Pink, relația lor merge ca pe roate, afaceristul îi face toate poftele, iar cei doi își reînnoiesc aproape zilnic jurămintele de iubire. Noaptea trecerii dintre ani îi va găsi în celebra metropolă americană, Las Vegas, acolo unde cei doi, alături de Irina și Anthony, fiul chinezului, petrec de câteva zile o vacanță de vis, într-un hotel de cinci stele și condiții de lux.

Unde petrece Monica Gabor Revelionul alături de fiica ei
Monica Gabor și Irinuca, alături de Mr Pink și fiu său

Cu avionul privat, în Las Vegas

Monica și Irina au ajuns în Las Vegas cu avionul privat al lui Mr. Pink, pe care acesta li-l pune la dispoziție ori de câte ori e nevoie. Cele două vor sărbători Revelionul după tradiția românească, dar o vor face, apoi, și după obiceiul chinezesc.

Sfatul lui Irinel pentru Irina

Irinel Columbeanu, fostul soț al Monicăi Gabor, care la rându-i a fost de câteva ori în Las Vegas, chiar și cu mama fiicei sale de care a divorțat în urmă cu mai mulți ani, a sfătuit-o pe Irina ce să facă în noaptea trecerii dintre ani.

I-am dat un sfat Irinei, și anume să se uite la artificiile din noaptea de Revelion din Las Vegas. Poți să te duci pe acoperișul unui hotel și să te uiți. Din ce cred eu, toată vacanța o vor petrece acolo. Irina va reîncepe școala pe data de 3 ianuarie, a mărturisit Irinel Columbeanu pentru impact.ro.

Unde petrece Monica Gabor Revelionul alături de fiica ei
Irinel Columbeanu și fiica sa

Ce a primit Moni de la fostul soț, de sărbători

Irinel Columbeanu a avut grijă ca fiica sa, Irina, și fosta soție, Monica Gabor, să se numere printre primele persoane care vor primi cartea sa, lansată recent, „Istoriile unui vehement – Ipocrația”, cu dedicație personalizată.

I-am trimis cartea și Irinei și Monicăi, fiecare cu dedicație personalizată. Sunt însă ceva probleme cu curierul, care nu prea lucrează în această perioadă, ne-a mai spus Irinel Columbeanu.

Unde va petrece Iri Revelionul și cât îl va costa

În timp ce Monica și Irina se vor afla în Las Vegas, Irinel Columbeanu nu va rămâne nici el acasă în noaptea trecerii dintre ani. Acesta va petrece la o locație celebră, de pe Bulevardul Kiseleff, acolo unde a mai fost și în urmă cu doi ani. Masa de Revelion l-a costat pe fostul om de afaceri de la Izvorani în jur de 1000 de lei. În noaptea trecerii dintre ani, fostul soț al Monicăi va mânca, printre altele, curcubeu din caviar somonat, delicatesă din ficat de rață cu jeleu, coadă de hornar cu sos de mango, sos de unt și salată mixtă, mușchi de vită și sos brun, iar ca desert, plaisir de ciocolată cu bezea și zmeură.

Urmăriți Impact.ro și pe