EXCLUSIV

Irinel Columbeanu, prima reacţie despre relaţia Monicăi Gabor cu Nuţu Cămătaru: „Ştiam dinaintea nunţii” EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 08.12.2021, 21:48

Irinel Columbeanu, care pe data de 15 decembrie își va lansa cartea, „Istoriile unui vehement – Ipocrația”, a mărturisit pentru impact.ro că aceasta va fi urmată și de un al doilea volum, în care va vorbi, printre altele, și despre subiectul abordat de Nuțu Cămătaru în legătură cu fosta sa soție, Monica Gabor.

Declarația șoc făcută de Nuțu Cămătaru în cartea biografică despre viața sa, potrivit căreia Monica Gabor a trecut și prin curtea lui, nu l-a luat nicidecum prin surprindere pe fostul soț al acesteia, Irinel Columbeanu.

„Mi-a adus-o Dinu Damaschin. (…) Era un lansator de rachete cunoscut și avusese grijă de asta. Când a venit cu ea la București, mi-a adus-o mie întâi. Ca să ne ocupăm amândoi de ea… Dar eu fix asta nu făceam. Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi”, a relatat liderul clanului Cămătarilor, referindu-se la Monica Gabor.

Monica i-a spus adevărul lui Irinel

Pe marginea celor scrise de Nuțu Cămătaru, Irinel Columbeanu a mărturisit pentru impact.ro că este la current cu această poveste, aflată chiar de la Monica, înainte de căsătorie. Mai mult, fostul om de afaceri de la Izvorani va dezbate acest subiect pe larg, în volumul al doilea a cărții sale, pe care o va lansa peste doar câteva zile.

„Știam povestea asta dinaintea nuntii, mi-o spusese Monica. Subiectul e tratat mai mult decât pe larg în volumul doi al cărții mele”, ne-a spus Irinel.

Tot Irinel ne-a mărturisit că nu l-a cunosut, personal, pe Nuțu Cămătaru. „Nu l-am cunoscut pe Nuțu și nici nu-mi place să intru în polemici cu altcineva”, a completat acesta.

Irinel Columbeanu, despre relatia Monicai Gabor cu Nutu Camataru
Irinel Columbeanu si Monica

Primul volum începe cu Romanița Iovan și se încheie cu Anna Lesko

Irinel Columbeanu își va lansa cartea, intitulată „Istoriile unui vehement – Ipocrația”, la care a muncit aproximativ un an de zile, pe data de 15 decembrie. Primul său volum va conține, în paginile sale, și un cod QR, ca la certificatul verde, iar scanarea acestuia va permite cititorului să vadă prin intermediul telefonului un filmuleț despre un pasaj din volumul său, mai precis aventura din America a lui Irinel și prima sa iubită celebră, Romanița Iovan, acolo unde cei doi au fost însoțiți și de părinții acestuia.

Prima sa carte, care potrivit spuselor sale se termină cu mărturisirile despre relația pe care a avut-o cu Anna Lesko, va avea și un al doilea volum, ce va conține și povestea căsătoriei și divorțului de singura soție pe care a avut-o, Monica Gabor.

„Acest volum va fi prima carte diferită, în care se folosește o nouă o idee care mie mi-a venit grație pandemiei, care a generat necesitatea de a fi controlat certificatul verde. Am fost curios să văd cum se controlează veridicitatea unor informații, pe baza codului QR care e citit de orice body-guard, cu aproape orice cameră. Îl scanează și sare direct pe site-ul care trebuie.

Niște oameni care nu au mare instructaj în IT, pot verifica ceva. Astfel, acest cod QR va fi la îndemâna oricui va vrea să citească volumul tipărit. Este vorba despre un acces în mediu digital, posibil printr-un cod qr, care se va tipări în paginile cărții”, a declarat Irinel Columbeanu pentru impact.ro, referindu-se la prima sa carte pe care o va lansa în curând.

Urmăriți Impact.ro și pe