Unde te poți caza cu animalul de companie la malul Mării Negre. Atenție, tariful perceput de hotelieri nu este deloc de neglijat

Badea Violeta 04.08.2022, 11:00
Unde te poți caza cu animalul de companie la malul Mării Negre. Atenție, tariful perceput de hotelieri nu este deloc de neglijat

Ai un câine sau o pisică? Ei bine, află că și animalul tău de companie are nevoie uneori de o vacanță. Cu siguranță, acesta va fi bucuros să descopere un teritoriu nou de explorat. Petreceți-ți concediul alături de câinele sau de pisica ta. În zilele noastre, tot mai mulți hotelieri permit clienților să vină la mare cu animalul de companie. Iată unde te poți caza cu un cățel sau o pisică!

Planifică o vacanță cu animalul de companie

Pandemia de coronavirus a reprezentat o perioadă de încercare pentru oamenii din întreaga lume. Acum, când lucrurile s-au relaxat, mulți dintre ei vor să călătorească cât mai departe de case. Dar vacanțele pot fi complicate atunci când ai un animal de companie, nu-i așa?

Vestea bună este că, în 2022, hotelierii s-au pregătit pentru a găzdui pe toată lumea. Dacă ai un cățel sau o pisică sub cinci kilograme, află că nu o să plătești absolut nimic.

Pentru cei mai plinuți, hotelierii au introdus un tarif de o zi. Începând de anul acesta, animalele de companie pot fi aduse și pe plajă, în cazul în care administratorii permit acest lucru.

 „A fost unul dintre motivele pentru care am ales locația asta, e foarte ok, ne-a acceptat cu ea și mi se pare o dovadă de civilizație să fie și în România mai multe hoteluri pet friendly și terase și restaurante”, a declarat entuziasmată o turistă din București. Femeia s-a cazat la hotel cu un bichon maltez, potrivit stirileprotv.ro.

Cazare cu animalul de companie
Cazare cu animalul de companie

Cât costă să îți cazezi animalul de companie la un hotel

Așa cum spuneam și mai sus, clienții care vin cu un animal de companie până în cinci kilograme nu trebuie să achite nimic. În schimb, cei care au, de exemplu, un câine de talie medie sau mare trebuie să plătească o taxă de 100 de lei pe zi.

 „Acceptăm animăluțele de companie până în 5 kg, am hotărât să nu fie nicio taxă. Pentru cei de peste 5 kilograme, cei de talie medie sau mare, este o taxă de 100 de lei în fiecare zi.”, a precizat Bellamy Zahiu, proprietarul unui hotel din Mamaia, conform sursei de mai sus.

Citește și Este lege: Ce este obligatoriu să faci pe plajă începând cu acest an. Amenda ajunge la 10.000 de lei!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...