Unde stă Simona Halep pe perioada US Open. Cât costă o noapte în hotelul ales de româncă FOTO

Gabriel Peneș 26.08.2022, 15:46

Unde stă Simona Halep pe perioada US Open. Campioana română se pregătește să ia startul în ultimul turneu de Grand Slam al anului. Jucătoarea din Constanța se află la New York de aproape o săptămână, alături de soțul ei, Toni Iuruc. Simona Halep a ales să se cazeze într-un hotel faimos, situat în zona „vechiului New York”, unde condițiile sunt pe măsura unei sportive de talia ei.

Unde stă Simona Halep pe perioada US Open

Unde stă Simona Halep pe perioada US Open. Fostul lider mondial s-a pregătit deja, toată săptămâna, la New York, după ce s-a retras din turneul de la Cincinnati din cauza unei probleme la coapsa dreaptă. Românca a efectuat deja mai multe antrenamente pe terenurile de la Flushing Meadows.

Halep a dat asigurări că e recuperată fizic 100% și spune că și-ar dori să joace o finală pe cea mai mare arenă de tenis din Lume, „Arthur Ashe”, ce poate găzdui peste 23.000 de spectatori. Cea mai bună performanță a numărului 7 mondial la US Open a fost o semifinală, în 2015, când a pierdut în fața italiencei Flavia Pennetta.

„La US Open am ajuns până în semifinale, așa că nu știu cum e să joci o finală aici, pe cea mai mare arenă din lume. Trebuie să am încredere și să stau bine fizic, pentru că se joacă pe hard și adversarele lovesc mingea foarte tare. Deci trebuie să fiu puternică și să am și șansă. Întotdeauna avem nevoie de noroc, dar în același timp nu trebuie să ne dăm bătuți. Voi vedea cât de departe pot merge anul acesta”, a declarat Simona Halep la ESPN.

Unde stă Simona Halep pe perioada US Open. Cât costă o noapte în hotelul ales de româncă FOTO
Hotelul Renwick, unde Halep a ales să se cazeze pe perioada US Open, e situat în zona denumită „vechiul New York”

Cât costă o noapte în hotelul ales de româncă

Simona Halep, care a câștigat peste 40 de milioane de dolari în carieră, nu poate alege să stea decât într-un loc pe măsura valorii ei sportive și financiare. Însoțită de soțul său, Toni Iuruc, Simona s-a cazat în hotelul Renwick, situat într-o clădire istorică care a găzduit de-a lungul studiourile unor artiști celebri și i-a avut printre chiriași pe marii scriitori americani John Steinbeck, autorul romanului „Fructele mâniei” și F. Scott Fitzgerald, cel care a scris „Marele Gatsby”, după cum scrie în prezentarea hotelului de pe therenwick.com.

Stabilimentul se află în apropierea multor obiective de interes pentru orice turist, de la Gara Grand Central Terminal, la Empire State Building sau de la celebrul Broadway, până la Fifth Avenue, „raiul” cumpărăturilor de lux. Atmosfera din interiorul hotelului este una inedită, având o pictură murală de mari dimensiuni în hol și camere fermecătoare.

Simona Halep a fost impresionată de condițiile de cazare, dar și de amabilitatea gazdelor, postând un mesaj de mulțumire pe Instagram: „Mulțumesc celor de la Hotelul Renwick pentru ospitalitate!”.

Cele 173 de camere ale hotelului în care s-a cazat Halep la New York sunt decorate în nuanțe de negru, alb și turcoaz și au podea din lemn de esență tare. Prețurile camerelor duble încep de 444 de dolari pe noapte în timpul sezonului și de la 325 de dolari în restul lunilor. Un mic dejun obișnuit costă în jur de 25 de dolari.

Simona Halep va juca, luni, 29 august, în primul tur la US Open. Ea va întâlni o jucătoare venită din calificări, ce nu a fost încă nominalizată de organizatori. Pentru simpla prezență pe tabloul principal, Halep va primi un cec de 80.000 de dolari.

Urmăriți Impact.ro și pe
Gabriel Peneș
- Născut în 1966, absolvent de Istorie, lucrez în presă din 1996       -    Redactor, playtech.ro, 23.06.2021 -       -     Redactor, playsport.ro, 16.01. 2021 - 03.06....