Unde s-au mutat acum Prințul Harry și Meghan Markle. Decizia e surprinzătoare

Luiza Moldovan 30.03.2020, 11:21
Unde s-au mutat acum Prințul Harry și Meghan Markle. Decizia e surprinzătoare

Decizie surprinzătoare a Prințului Harry și a lui Meghan Markle. Cei doi au părăsit Canada intempestiv și au profitat de (încă) libertatea de circulație ca să se mute mai aproape de mama actriței.

Unde stau acum Prințul Harry și Meghan Markle. Decizie surprinzătoare

Meghan Markle și Prințul Harry au decis să părăsească de urgență Canada, împreună cu fiul lor, în condițiile în care Vancouver e o regiune afectată mult de pandemie. Dar nici Statele Unite nu se simt prea bine. SUA au un număr-record de cazuri confirmate de infecții Covid-19.

Cu toate astea, cei doi au zburat cu avionul personal în Los Angeles, unde s-au stabilit aproape de mama lui Meghan Markle.

Cei doi s-au mutat în Vancouver la puțină vreme după ce au anunțat că renunță la statutul de membri seniori ai Familiei Regale a Marii Britanii. Cu toate astea, nici Vancouver nu le-a oferit liniștea pe care și-o doreau.

Au fugit departe de ochii presei
Au fugit departe de ochii presei

„Era o mutare plănuită de ceva vreme”

Cu presa tot timpul pe urmele lor, Meghan Markle și Prințul Harry au luat decizia de a se muta în Los Angeles, unde, cred ei, urma lor s-ar putea pierde mult mai ușor, în infuzia de celebrități de aici.

Dacă va fi așa, rămâne de văzut. Deocamdată, cei doi  încearcă să se ascundă de obiectivele aparatelor de fotografiat și să fie cât mai low-profile.

„Această mutare era plănuită de ceva vreme. Canada nu ar fi funcționat din  motive diverse, asta au înțeles amândoi, și vor să locuiască în zona Los Angeles-ului. Au o rețea de cunoștințe aici. Aici se află noua lor echipă de agenți, PR și manageri și, desigur, mama ducesei, Doria, locuiește aici”, a declarat o sursă din apropierea cuplului pentru publicația The Sun.

Se pare că Meghan Markle își va relua cariera cinematografică într-un proiect nou cu Tom Cruise, despre care nu se știe, încă, mai nimic, iar Los Angele este un oraș bun în care să stai, dacă ești actriță.

Urmăriți Impact.ro și pe