Cum și-au făcut apariția în public Meghan Markle și Prințul Harry, înainte de retragerea oficială din Casa Regală. Ce se schimbă de-acum pentru cei doi

Redacția IMPACT 10.03.2020, 08:53
Cum și-au făcut apariția în public Meghan Markle și Prințul Harry, înainte de retragerea oficială din Casa Regală. Ce se schimbă de-acum pentru cei doi

La începutul acestui an, Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat că renunță la titulaturile lor Regale și că se vor muta din Marea Britanie pentru a fi independeți din punct de vedere financar. Cei care au fost până acum cuplul Ducilor de Sussex  au avut ultima apariție publică înante de părăsirea oficială din Casa Regală britanică.

Prințul Harry și Meghan Markle, cea din urmă apariție ca „Altețe Regale”

Cei care vor mai avea până la data de 31 martie 2020 statutul de Duce și Ducesă de Sussex au fost văzuți public la ultima lor apariție înainte de plecarea oficială de la Palatul Buckingham. Meghan Markle a fost o apariție de excepție, la brațul soțului ei, la un eveniment regal care a avut loc sâmbătă seară. Cei doi au asistat la un concert din cadrul Festivalului de Muzică de la Mountbatten. Evenimentul a avut loc la Royal Albert Hall din Londra care a reunit artişti din marina regală.

Meghan Markle și Prințul Harry, ultima apariție ca Altețe regale. Foto: Captură video YouTube
Meghan Markle și Prințul Harry, ultima apariție ca Altețe regale. Foto: Captură video YouTube

Meghan Markle a ales să poarte o rochie lungă, roșie și a fost o prezență răvășitoare care a încântat privirile tuturor celor care au luat parte la eveniment. Cuplul a defilat sub privirile spectatorilor car i-au ovaționat și i-au admirat la Ceremonia la care au participat cei doi a marcat aniversarea de 75 de ani de la încheierea Celui De-al Doilea război Mondial.

Deși inițial s-au stabilit în Canada, Meghan Markle și Prințul Harry au decis deja să se și mute de acolo. Cei doi locuiesc în prezent într-o vilă care valorează 14 milioane de dolari, deținută de un om de afaceri de origine rusă, undeva în Vancouver, Canada, scrie Daily Mail.

Prințul Harry și Meghan Markle își vor încheia orice activitate pe care o vor face în numele casei regale britanice începând cu data de 31 martie 2020. Cei doi soți nu vor mai avea voie să foloseasă titluri monarhice și nu vor mai primi fonduri din surse guvernamentale. Prinţul Harry îşi va păstra însă rangurile militare de care este foarte ataşat, conform spuselor purtătorului de cuvânt al Casei Regale Britanice, scrie News.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe