Cu ce se ocupă Meghan Markle, după retragerea din Casă Regală. Anunț oficial

Diana Radu 27.03.2020, 19:19
Cu ce se ocupă Meghan Markle, după retragerea din Casă Regală. Anunț oficial

A ieșit la iveală cu ce se ocupă Meghan Markle, după ce împreună cu prințul Harry au luat decizia de a renunța la titlurile regale. Reamintim faptul că după retragerea de Casa Regală cei doi nu au mai benefeciat de sprijin financiar, drept pentru care au trebuit să devină idependenți în această privință.

Meghan Markle revine la vechile pasiuni. Cu ce se ocupă soția prințului Harry?

Celebrul producător de filme, Disney a anunțat că Meghan Markle va face parte dintr-o nouă producție numită Elephant. Este vorba despre un documentar în cadrul căruia soția prințuluin Harry va interpreta rolul de narator. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială Disney.

„Două noi filme, două călătorii nemaipomenite. Transmiterea filmului Disneynature, Elephant, cu Meghan, Ducesa de Sussex, în rolul de narator va fi disponibilă începând cu 3 aprilie”, a fost anunțul publicat pe contul de Twitter de către Disneynature.

meghan markle, retragere casa britanica, ocupatie, meserie
Meghan Markle revine la vechile pasiuni. Cu ce se ocupă soția prințului Harry?

Documentarul la care va lucra și Meghan Markle va avea premierea în data de 3 aprilie și prezintă călătoria extraordinară de 1.000 de mile a unei familii în Africa. Producția va putea fi vizionată pe platforma de streaming Disney+.

Însă, potrivit revistei People, încasările de pe urma filmului vor merge sub formă de donație către o asociație caritabilă care se ocupă cu protejarea animalelor. Organizația se numește Without Borders și face parte dintre cele pe care Meghan și Harry le susțin.

Despre această colaborare a lui Meghan cu Disney s-a vehiculat încă din luna iunie a anului trecut de când Ducii de Sussex au participat la premiera filmului The Lion King. Speculațiile au luat naștere după ce Prințul Harry a fost surprins în timp ce vorbea cu CEO-ul Disney, Bob Iger.

„Am vorbit despre Harry și Meghan. Am auzit că ea ar vrea să dea voce unor personaje. Așa că, dacă ei citesc asta acum, să ne contacteze!”, a declarat producătorul executiv The Simpsons, Al Jean.

Urmăriți Impact.ro și pe