Cu cine s-a căsătorit fosta soţie a lui Vladimir Putin. Ludmila Shkrebneva, lovitură mare pentru liderul de la Kremlin

Ioana Bucur 12.03.2022, 09:38
Cu cine s-a căsătorit fosta soţie a lui Vladimir Putin. Ludmila Shkrebneva, lovitură mare pentru liderul de la Kremlin

Femeia care i-a fost alături liderului de la Kremlin aproape trei decenii nu a suferit prea mult după divorț. La nici un an după despărțire, Ludmila Shkrebneva a „executat” o lovitură mare pentru fostul ei soț. Cine este Artur Ocheretny, bărbatul cu care s-a căsătorit fosta soție a lui Vladimir Putin.

Au divorțat după 30 de ani de căsătorie

Chiar și înainte de declanșarea războiului din Ucraina, Vladimir Putin era unul dintre cei mai controversați și temuți șefi de stat ai lumii. În ciuda atenției pe care o primea, liderul de la Kremlin a încercat mereu să își țină viața personală departe de ochii publicului, vorbind foarte rar despre familia sa.

Vladimir Putin s-a căsătorit, în anul 1983, cu Ludmila Shkrebneva, femeia care i-a fost alături timp de trei decenii și care i-a adus pe lume și cele două fiice, Mariya Vorontsova și Yekaterina Tikhonova – singurii copii recunoscuți oficial, în ciuda zvonurilor că ar avea, de fapt, mai mulți moștenitori.

Viața familiei s-a schimbat radical în 2000, în momentul în care Putin a devenit președintele Rusiei. Ipostaza de „Primă Doamnă” nu a fost pe placul Ludmilei, femeia recunoscând că nu s-a simțit niciodată în largul ei când era în centrul atenției.

După treizeci de ani de la nuntă, cuplul a anunțat că divorțează, separarea oficială fiind confirmată în luna aprilie a anului ce a urmat. Într-o apariție TV, Vladimir Putin a dezvăluit că: „A fost o decizie comună: abia apucam să ne vedem unul pe altul, fiecare dintre noi are acum propria viață”.

Cu cine s-a căsătorit fosta soţie a lui Vladimir Putin. Ludmila Shkrebneva, lovitură mare pentru liderul de la Kremlin
Artur Ocheretny, bărbatul cu care s-a căsătorit fosta soție a lui Vladimir Putin

Cine este Artur Ocheretny, bărbatul cu care s-a căsătorit fosta soție a lui Vladimir Putin

La doar un an de la finalizarea divorțului de liderul de la Kremlin, Ludmila se recăsătorea. Alesul său este Artur Ocheretny, un bărbat cu 20 de ani mai tânăr decât ea, potrivit OCCRP.

Ocheretny lucra la Centrul pentru dezvoltarea comunicațiilor interpersonale, unul dintre proiectele coordonate de Ludmila pentru promovarea culturii și limbii ruse. Înainte, bărbatul a lucrat la Art Show Centre, o companie care se ocupa cu organizarea de petreceri pentru United Russie, partidul lui Putin, și pentru compania Gazprom.

Oficial, în spațiul public nu a apărut nicio dovadă a faptului că cei doi și-ar fi oficializat relația, cum ar fi un certificat de căsătorie. Cu toate astea, fosta soție a lui Vladimir Putin și-a schimbat în actele oficiale numele, în Ocheretnaya – iar perechea a fost fotografiată în mai multe rânduri.

În prezent, nu există informații care să indice unde se află Ludmila Ocheretnaya și soțul său.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...