Unde s-a angajat Nicoleta Luciu. Are din nou loc de muncă, vine în București pentru job

Anca Manolica 16.11.2022, 16:06
Unde s-a angajat Nicoleta Luciu. Are din nou loc de muncă, vine în București pentru job

Veste mare în showbiz! Nicoleta Luciu revine pe micile ecrane, după mai bine de opt ani în care a lipsit de la TV. Aceasta a mai cochetat în ultima perioadă cu filmările, fiind invitată la diverse show-uri, însă acum este totul oficial. Vedeta va avea propria emisiune, dar va mai face parte și din alte proiecte din trust. Află ce sumă va încasa lunar bruneta. Declarații în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Nicoleta Luciu se reîntoarce în lumea televiziunii

Sora Iulianei Luciu își face din nou intrarea în lumina reflectoarelor, după opt ani în care s-a dedicat în totalitate vieții de familie. Bruneta în vârstă de 42 de ani a defilat recent pe podiumul de modă, în calitate de fotomodel, semn că se anunță o mulțime de proiecte interesante pentru vedetă.

După ce a luat parte și la trei filmări, doar ca invitată, printre care și la emisiunea „Prețul corect”, proiect la care lucrează sora sa, Nicoleta Luciu a semnat un contract, pe doi ani, cu postul de televiziune Antena 1.

Potrivit informațiilor exclusive obținute de reporterii Playtech.ro, fosta Miss România va avea mai multe apariții televizate și va primi un salariu lunar deloc de neglijat la Antena 1.

„Nicoleta și-a vândut scump imaginea, astfel că ea va primi, lunar, în jur de 20.000 de euro, în funcție de numărul aparițiilor.

Nicoleta Luciu va avea și propria ei emisiune, săptămânală, i se pregătește și un rol într-un serial tv, dar va participa, episodic, și la altele, cum ar fi ca jurat la iUmor, post rămas liber după demisia lui Mihai Bendeac”, a spus o sursă din trustul Intact, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Nicoleta Luciu revine la TV
Nicoleta Luciu revine la TV

Cum s-a pregătit de revenirea pe micile ecrane

Nicoleta Luciu s-a întors în televiziune în urmă cu câteva luni, atunci când a fost prezentă în platoul emisiunii „Prețul corect” (Antena 1). Ulterior, ea a filmat pentru alte două show-uri din cadrul trustului Intat, care vor fi difuzate începând cu luna decembrie.

Odată ce s-a decis că este timpul să se întoarcă în fața publicului, fostul fotomodel a reînceput și pregătirea fizică, pentru a fi mereu în formă și a avea o imagine de invidiat. După mai bine de 15 ani în care nu prea a făcut sport, vedeta s-a întors în sala de forță.

„În general, am mare grijă ce mănânc. Eu am avut probleme cu îngrășatul. Când am citit că lactatele și carnea te îmbătrânesc, am zis stop! Și nu mai mănânc de vreo patru ani.

Carne, mai gust, când mai fac perișoare sau când gătesc. Stau multe ore în bucătărie. Nu rezist să nu mănânc, însă, atunci când fac tiramisu, le pun la fiecare, iar eu iau direct din polonic”, povestea focoasa brunetă, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Gestul la care a recurs Nicoleta Luciu din cauza datoriilor. Vedeta are de înapoiat o sumă importantă de bani

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...