EXCLUSIV

Nicoleta Luciu, plătită din nou ca model, la 42 de ani. „Mi-am retrăit tinerețea”. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 03.11.2022, 18:25
Nicoleta Luciu, plătită din nou ca model, la 42 de ani. „Mi-am retrăit tinerețea”. EXCLUSIV

Nicoleta Luciu se întoarce în forță în show-bizz-ul autohton, după ani buni petrecuți la Miercurea Ciuc, departe de lumina reflectoarelor. Pe lângă filmările la care a participat, fosta vedetă tv a urcat și pe podiumul de modă și va continua să meargă la prezentări și în viitorul apropiat, chiar dacă are 42 de ani. Potrivit mărturisirilor făcute de aceasta în exclusivitate pentru Impact.ro., s-a simțit ca-n tinerețe, iar colegele de podium au primit-o cu brațele deschise.

Nicoleta Luciu a urcat din nou pe podiumul de modă

La 42 de ani, Nicoleta arată la fel de bine ca-n tinerețe. A fost suficient ca bruneta să-și exprime dorința de a reveni în show-bizz-ul autohton, după ani buni de pauză, perioadă în care s-a dedicat familiei, iar ofertele au început să curgă.

Nicoleta Luciu a flmat pentru câteva emisiuni tv de la Antena 1 și s-a întors și pe podiumul de modă. Ea a prezentat pentru un onorariu frumușel la Palatul Mogoșoaia pentru Liza Panait și va continua să accepte joburi ca model, după ce a activat în acest domeniu mai bine de 20 de ani.  Cu această ocazie, Nicoleta a mărturisit în exclusivitate pentru Impact.ro că s-a simțit ca-n tinerețe.

Nicoleta Luciu, plătită din nou ca model, la 42 de ani. „Mi-am retrăit tinerețea”. EXCLUSIV
Nicoleta Luciu a revenit în showbiz.

„Cred că e a patra colaborare pe care o avem. Ținutele ei pot fi purtate și la 20 de ani și la 50-60. Materialele sunt ușoare și fine, și cusute delicat. Multe dintre ele pot fi de zi și de seară și merg purtate cu bocanci, adidași sau pantofi. Pentru prezentări, urc pe podium pentru un anume onorariu, dar mereu am primit și un dar din partea ei. E minunată. Prezentarea de la Palatul Mogoșoaia a mers ca unsă, toate fetele au fost super, iar eu mi-am retrăit tinerețea, după aproape 20 de ani de meserie ca model. Câțiva ani am făcut pauză, iar penultima prezentare, dacă nu mă înșel, tot la ea am avut-o”, ne-a declarat Nicoleta Luciu.

„Îmi fac injecții cu aminoacizi”

În prezent, Nicoleta Luciu are foart mare grijă de imaginea sa. Merge la sală și este foarte atentă la alimentație. De asemenea, intră periodic în cabinetul medicului estetician, pentru anumite tratamente. Bruneta și-a propus chiar să bată recordul celei mai frumoase femei din lume, trecută de 65 de ani, care arată ca la 30 de ani. Pentru asta, ea urmeză niște ședințe speciale, pentru stimularea colagenului, pentru a avea tot timpul o piele netedă.

Îmi fac injecții cu aminoacizi, iar la Sf. Gheorghe fac Scarlett-ul, un aparat cu 25 de ace, care intră toate în piele și stimulează colagenul. După cinci ședințe, întinerești între cinci și zece ani. Trebuie să fac cinci ședințe, fiecare de o oră, o dată pe lună. Iar o singură ședință e 250 de euro. Vreau să o egalez pe chinezoaica de 67 de ani, care arată de 30. Dacă ea poate, putem și noi, europenele. Acum să vedem cum va fi peste încă zece ani. În general, am și mare grijă ce mănânc. Eu am avut probleme cu îngrășatul. Când am citit că lactatele și carnea te îmbătrânesc, am zis stop. Și nu mai mănânc de vreo patru ani. Carne mai gust când mai fac perișoare sau când gătesc”, ne-a mai spus aceasta.

Urmăriți Impact.ro și pe