Gestul la care a recurs Nicoleta Luciu din cauza datoriilor. Vedeta are de înapoiat o sumă importantă de bani

Anca Manolica 06.11.2022, 16:47

După o lungă perioadă de timp în care Nicoleta Luciu a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor, pentru a se putea ocupa îndeaproape de cei patru copii ai săi, iată că vedea începe încet-încet să își pregătească apariția pe micile ecrane. Fostul manechin ar avea, se pare, unele datorii de plătit din trecut. Află despre ce este vorba.

Nicoleta Luciu încă mai are de plătit pentru un contract neonorat din trecut

În urmă cu aproximativ 20 de ani, Nicoleta Luciu debuta în televiziune în rolul de asistentă TV. Pentru fosta Miss România au urmat o mulțime de proiecte pe micile ecrane, care i-au adus multă apreciere din partea fanilor. Este şi rolul care a consacrat-o în inimile telespectatorilor, deși a cochetat şi cu actoria și muzica.

Însă, după ce a dat naștere tripleților, sora Iulianei Luciu a ales să se mute împreună  cu soţul ei, Zsolt Csergo, în oraşul în care acesta are afaceri, Miercurea Ciuc. Aici ea s-a îngrijit îndeaproape de casă și de cei patru copiii ai familiei. Însă, acum că aceștia au mai crescut, Nicoleta cochetează din când în când cu gândul revenirii în showbiz.

Ar fi trebuit să fie parte din proiectul Asia Expess

O încercare de a reapărea pe micile ecrane a avut-o și în urmă cu patru ani, atunci când s-a arătat extrem de încântată de a face parte din proiectul Asia Express de la Antena 1. Potrivit Click!, urma să plece în acea aventură alături de sora ei, Iuliana. După ce contractul a fost semnat, iar divele și-au primit banii, s-a dovedit că nu erau 100% convinse că pot participa.

Fostul iepuraș Playboy s-a răzgândit aproape în ultima clipă, după ce au fost făcute şi comunicările către public, deci totul era stabilit din punctul de vedere al producătorilor de la Antena 1.

„Ne-am fi dorit să participăm împreună în experienţa „Asia Express”, însă pentru Nicoleta ar fi fost cam dificil să stea două luni plecată din ţară. Are patru copii de care trebuie să aibă grijă, programul unei mame este, mai mereu, foarte încărcat”, a dezvăluit Iuliana Luciu, pentru TV Mania, la acea vreme, explicând care a fost motivul retragerii lor din reality-show.

Locul celor două surori a fost luat de solistele Raluka şi Ana Baniciu, care au şi câştigat competiţia.

Nicoleta Luciu
Nicoleta Luciu

Citește și: Legătura neștiută dintre Nicoleta Luciu și Angelina Jolie. Detalii neașteptate au ieșit la iveală, sora vedetei a dat-o de gol

Vedeta are de înapoiat o sumă importantă de bani

În vârstă de 42 de ani, Nicoleta Luciu se pare că este tot mai aproape de o revenire pe micile ecrane. Aceasta a început din nou să publice imagini cu ea dintr-un platou de televiziune, fără a oferi însă detalii. Unde va reveni? La Antena 1, desigur, acolo unde are

„Este vorba despre un contract mai vechi, pentru „Asia Express”. Abia acum Nicoleta şi-a putut onora obligaţiile, de aceea va apărea în perioada ce urmează în mai multe producţii de la Antena 1.

Nu este o revenire propriu-zisă, ci o ştergere a unor datorii, căci la vremea respectivă primise banii, chiar dacă nu a mai participat la reality-show”,au dezvăluit surse din apropierea fostului manechin.

Astfel, în lunile care vor urma, Nicoleta Luciu ar urma să fie prezentă în mai multe emisiuni de la Antena 1, printre care „iUmor” sau „Preţul cel bun”.

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...