EXCLUSIV

Unde s-a angajat Monica de la Candy, după ce tatăl fiului ei a fost ucis de Covid-19. O ajută cu bani și pe fosta rivală în dragoste. ”Câștigă cât să trăim de pe o zi pe alta”.

Simona Ecovoiu 08.04.2021, 15:51

Solista Monica Andrei, care cândva făcea furori pe scenă, alături de colegele ei, din trupa ”Candy”, a rămas fără nicio sursă de venit, din 26 decembrie, ziua în care vestitul impresar Lucian Ionescu, tatăl copilului ei, a încetat din viață. Artista a fost nevoită să se reprofileze, astfel că, de curând, a renunțat la muzică, domeniu care stagnează la vreme de pandemie, și s-a angajat la o firmă ca secretară.

Monica de la Candy s-a aliat cu soția fosului iubit, impresarul Lucian Ionescu. Cum conviețuiesc cele două femei care au avut același bărbat

Monica Andrei și Jeanine Ionescu, văduva lui Lucian Ionescu, locuiesc împreună, în casa cumpărată în rate bancare, unindu-și forțele pentru a trece peste impasul financiar. Jeanine ne-a povestit, în interviul exclusiv pentru impact.ro, despre toate aceste necazuri, dar și despre ajutorul venit din partea celei care, cândva, i-a fost rivală în dragoste.

Monica de la Candy locuiește împreună cu fiul ei, dar și cu văduva lui Lucian Ionescu, și cu fiica acesteia, într-o casă din cartierul Berceni. După decesul celebrului impresar, cele două femei, cândva rivale în dragoste, nu-și mai pot câștiga existența din activitățile artistice, firma lor de organizări-spectacole fiind pe butuci, astfel că, din luna decembrie, au rămas fără niciun venit.

Monica Andrei locuieste acum cu sotia fostului iubit
Monica Andrei locuieste acum cu sotia fostului iubit

Femeile lui Lucian Ionescu au o situație financiară delicată

Jeanine Ionescu ne-a vorbit, în exclusivitate pentru impact.ro, despre delicata situație financiară:

Ne este foarte greu, nu am pensie de urmaș, căci Lucian nu era pensionar, firma de impresariat este pe minus de anul trecut. Am absolvit Facultatea de Filologie, secția Română-Franceză, dar nu pot preda, nu pot da meditații, pentru că nu am lucrat în învățământ și nu am voi. Am casă, firmă și mașină luate în rate, ajung, în total, lunar, la aproape 5.500 de lei. De unde să iau acești bani? Importantă este casa, am rată de 1.700 de lei lunar, încă 30 de ani. Încercăm să amânăm câteva rate, dar nu am găsit înțelegere la bănci. În plus, ne-a venit și o plată la lumină, de 4.000 de lei, nu știu de unde este atât de mare, este peste puterile noastre totul”.

Jeanine ar vrea și ea să muncească

Și Jeanine și-a dorit un loc de muncă, însă a rămas cu serioase probleme de sănătate, după ce și ea fusese diagnosticată cu Covid-19, în luna decembrie. ”Respir tare greu, mi-au ieșit foarte prost analizele la ficat, la plămâni, iau niște tratamente, d-abia pot să ies un pic pe afară”, ne-a mai spus femeia îndoliată. Jeanine și Monica fac acum, la greu, o echipă pe cinste, unindu-și forțele după decesul lui Lucian Ionescu, bărbatul cu care ambele au copii.

”Monica și-a găsit recent un loc de muncă, iar eu am rămas acasă, ca să am grijă de fiul ei și al lui Lucian, dar și de fiica mea, Alexandra, care suferă din naștere de o boală autoimună, cântărind doar 40 de kilograme, la 17 ani.  Monica s-a angajat recent, lucrează ca secretară la o firmă, unde primește un salariu de 2.500 de lei, câștigă cât să trăim de pe o zi pe alta. Banii sunt foarte buni, ne ajung pentru mâncare și pentru utilități, dar pentru ratele la bănci și pentru alte restanțe nu știu de unde vom mai face rost!”, ne-a mai declarat Jeanine Ionescu.

Jeanine și Monica de la Candy, rivale în dragoste

Jeanine și Monica au fost în război, pe perioada în care solista de la Candy și Lucian Ionescu s-au iubit. Însă, după ce impresarul a revenit la soție, aceasta a fost de acord ca, alături de ei să se mute și Monica și Matei, fiul artistei și al lui Lucian. Despre această situație de neînțeles, pentru mulți, ne-a povestit Jeanine, imediat după decesul lui Lucian.

”Lucian și Monica au un fiu, pe Matei, care înseamnă dar de la Dumnezeu, îl iubesc ca pe copilul meu, l-am crescut. Cu Monica am făcut pace de mult timp, este un om tare bun. Eu, Lucian și Monica am trăit împreună, timp de 9 ani, în aceeași casă. Lucian a vrut ca băiatul lui să aibă și tată și mamă. Fiul lor îi duce dorul lui Lucian. Vorbește cu papagalul pe care i l-am luat, crede că e reîncarnarea tatălui său. Orice vrea să facă îi spune papagalului. Ți se rupe inima, când îl vezi, îl adora pe Lucian, dormea la spatele lui, seara spuneau împreună rugăciuni”, ni s-a mai confesat Jeanine Ionescu.

Fiica lui Jenine și Lucian Ionescu, pictoriță talentată

Și Alexandra, fiica lui Jeanine și a lui Lucian, se luptă să contribuie cu bani pentru casă. Pictoriță talentată, puștoaica a scos la vânzare câteva icoane și tablouri, pe contul de Facebook al lui Lucian Ionescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...