Văduva lui Lucian Ionescu, devastată. Femeia nu are nici din ce trăi: „Nu am niciun venit” (exclusiv)

Ana Anitoiu, Alexandru Teodorescu 08.02.2021, 22:24
Văduva lui Lucian Ionescu, devastată. Femeia nu are nici din ce trăi: „Nu am niciun venit” (exclusiv)

Văduva lui Lucian Ionescu este devastată. Femeia, care i-a făcut soțului ei parastasul de 40 de zile, după ce impresarul vedetelor a pierdut lupta cu COVID-19, nu are nici din ce trăi. Ea a mai povestit, în exclusivitate pentru redacția playtech-impact, ce supărare are legată de fiul lor, dar și din ce cauză nu poate dormi noaptea.

Ce supărare are văduva lui Lucian Ionescu în legătură cu fiul lor

Jeanine Ionescu a povestit că a împărțit 26 de pachete cu mâncare, sâmbăta trecută, la parastasul de 40 de zile al soțului ei. Femeia a pus în pachete sărmăluțe, cozonac, cârnăciori și colivă și le-a dus atât la o biserică, dar și la un azil de bătrâni. Văduva lui Lucian Ionescu n-a avut, însă, toată familia aproape de când partenerul ei de viață a murit.

”Nu au venit fiica cea mare, pe care Lucian o avea din altă relație, și nici fiul nostru, Mihnea. El nici măcat un telefon nu ne-a dat! De fapt, nu a participat nici la înmormântare, nu s-a dus cu o floare la tatăl lui. Le mulțumesc copiilor mei, Anne Marie, Alexandra și Marie Jeanne, dar și ginerilor mei, Cosmin, Vali și Eduard, cât și părinților Viorel și Mariana, Gelu și Laura, și prietenei mele Valentina, din Clinceni, pentru tot ajutorul, pentru toate sfaturile în respectarea acestei rânduieli”, a spus Jeanine Ionescu, în exclusivitate pentru redacția playtech-impact.

Vaduva lui Lucian Ionescu, devastata. Femeia nu are nici din ce trai: ”Nu am niciun venit” (exclusiv)
Lucian Ionescu si sotia lui

Motivul pentru care văduva lui Lucian Ionescu nu poate dormi noaptea

De asemenea, văduva lui Lucian Ionescu a povestit că nu poate să doarmă noaptea, deoarece îi este dor să audă pașii soțului ei prin casă. Impresarul vedetelor obișnuia să lucreze în timpul nopții și să urmărească filme dintr-un fotoliu al lui, în fiecare seară. În plus, acum, femeia a rămas fără sprijin și o duce greu din punct de vedere financiar.

”Nu pot dormi. Îmi e atât de dor să-i aud pașii, prin casă. Noaptea, el muncea. Iar fotoliul lui, de unde urmărea în fiecare seară filme, este acum gol, privesc mereu acel loc și plâng. Lucian era sprijinul nostru, el lua toate deciziile, el avea grijă de noi, nu ne lipsea nimic. A lăsat un mare gol în urmă, suntem devastați de durere. Fetița noastră, Alexandra, pictează, speră sărăcuța să vândă tablourile, postate pe contul de Facebook al lui Lucian Ionescu”, a spus Jeanine Ionescu.

Văduva lui Lucian Ionescu: ”Nu am nici un venit”

Totodată, văduva lui Lucian Ionescu a declarat că nu are nici un venit și că obișnuia să trăiască din firma de impresariat și din banii pe care impresarul vedetelor îi câștiga din muzică. În plus, femeia, care încă se reface după ce a avut COVID-19, crede că în curând va avea nevoie și de o intervenție chirurgicală, deoarece are probleme mari cu spatele.

”Nu am niciun venit. Trăiam din firma de impresariat și din veniturile lui Lucian, din muzică. Dar, voi găsi o soluție ca să-mi revin, să pot câștiga bani ca să-mi țin familia. Din păcate, cred că, în curând, voi suferi și o intervenție chirurgicală. Am mari probleme cu spatele, o discopatie care nu-mi dă pace, acum tocmai ce am cumpărat o pungă de medicamente, ca să-mi calmez durerile cumplite”, a mai spus Jeanine Ionescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...