Care e singura soluție pentru ca Mircea Rednic să se întoarcă la Dinamo. Ionuț Negoiță a decis

Marian Cărăvan 07.08.2020, 15:58

Mircea Rednic s-a despărțit vineri de Politehnica Iași și ar putea fi acum o soluție pentru banca tehnică a celor de la Dinamo. Pentru ca acest lucru să se întâmple, acționarul majoritar Ionuț Negoiță a pus o condiție, lansând totodată o provocare pentru suporteri.

Ionuț Negoiță îl preferă pe Gigi Mulțescu. Dar nu ar spune „nu” revenirii lui Mircea Rednic. Ce a decis acționarul majoritar

Așa cum spunea și Cornel Dinu, evitarea in extremis a retrogradării nu rezolvă problemele de la Dinamo. Cele financiare rămân în continuare, iar în tot acest timp se caută variante. Și banca tehnică e un subiect dezbătut, iar acționarul majoritar, deși vrea altceva, s-ar putea să cedeze presiunii tot mai mari venite din partea suporterilor. Aceștia îl vor antrenor pe Mircea Rednic, după ce „Puriul” și-a încheiat colaborarea cu Poli Iași.

Însă Ionuț Negoiță îl preferă pe Gigi Mulțescu, cel chemat să o salveze pe Dinamo. Contractul acestuia a expirat, iar Negoiță l-ar vrea în continuare la echipă, în ciuda preferințelor suporterilor. Atât timp cât are putere de decizie, acționarul majoritar nu ia în calcul revenirea lui Mircea Rednic pe banca tehnică, dar le poate face pe plac suporterilor, cu o condiție. Soluția găsită de Ionuț Negoiță pentru ca Mircea Rednic să fie antrenor la Dinamo este ca suporterii să accepte preluarea, gratis, a pachetului majoritar, informează Pro Sport.

Ionuț Negoiță merge deocamdată pe mâna lui Gigi Mulțescu

Mircea Rednic, un nou mandat la Dinamo?

Mircea Rednic ar putea reveni pentru al cincilea mandat la Dinamo, însă nu e așa de simplu. Antrenorul care a adus ultimul titlu de campioană pentru Dinamo, în 2007, este preferat de fanii-acționari din programul DDB. Au intrat la negocieri intense cu acționarul majoritar Ionuț Negoiță, dar dacă acesta va ajunge la un acord cu spaniolii așteptați să sosească la București, varianta Mircea Rednic pică!

„Mircea a venit la Iași într-o situație foarte grea a echipei și ce mi-a plăcut foarte mult la el e că a crezut că putem salva clubul. Rămânerea în Liga 1 înseamnă salvarea echipei, era foarte greu să mai revenim în primul eșalon, ar mai fi trecut mulți ani. Au fost momente foarte grele, Mircea chiar a făcut tot ce putea face un om și ne-am îndeplinit obiectivul. A fost de comun acord, nu am ce să comentez.

Eu sunt convins că Mircea este un antrenor pe care îl doresc foarte multe echipe, nu doar Dinamo. Cred că va avea multe oferte și îi doresc succes. Suporterii îl iubesc foarte mult la Dinamo, dar e decizia lui”, a spus Ciprian Paraschiv, președintele lui Poli Iași.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe