Aroganța supremă făcută de Gigi Becali la proces, în Craiova. Cum s-a prezentat patronul FCSB

Marian Cărăvan 17.06.2020, 14:50

Gigi Becali este citat ca martor în procesul lui Adrian Mititelu pentru transferul lui Mihai Costea la Steaua, însă nu s-a prezentat la tribunal pe 11 iunie și, prin urmare, judecătorii au decis aducerea sa cu mandat la Craiova, acolo unde se desfășoară procesul.

Cum s-a prezentat Gigi Becali la proces în Craiova. Aroganța supremă făcută de patronul FCSB

Alături de Gigi Becali s-a aflat unul dintre oficialii vicecampioanei, Valeriu Argăseală. Patronul FCSB și-a permis și o aroganță și nu a ajuns oricum la Craiova, ci la bordul avionului privat, amintindu-ne de deplasările pe care le făcea uneori George Copos cu elicopterul.

Gigi Becali a transmis totodată un mesaj clar pentru procurori, să-i lase familia în pace.

„Ca familia mea să nu sufere, eu nu o să mai accept abuzuri. Dar acum nici judecătorii nu mai fac ce vrea DNA, le dă în cap, își bat joc de ei.

Eu pușcărie în România nu mai fac. România nu e țară civilizată ca să zici că faci pușcărie ca să te educi. Nu, faci pușcărie ca să te distrugi. Directorii de pușcărie nu respectă legea. Așa le convine lor. Mă condamni în România, dar fac pușcărie în Italia sau în Grecia, în Anglia”, a spus patronul FCSB.

Gigi Becali nu mai ține minte detaliile transferului Mihai Costea

Chiar înainte de a intra la audieri, Gigi Becali a mărturisit că nu își mai aduce bine aminte de transferul lui Mihai Costea la FCSB.

„Nu am emoţii. Nu mai ţin minte decât 30 la sută din ce a fost atunci, nici măcar suma de transfer. Nu poţi să câştigi la fotbal, nu poţi să furi.

Mititelu a pierdut 15 milioane de la fotbal, a dat bani să vadă oltenii fotbal. Nu e normal să facă puşcărie, că el nu a luat banii, i-a dat tot la fotbal.

Nu mai ştiu, atât spun, dar nu-i normal să-l bage la puşcărie pe Mititelu. Cu Mititelu e greu să fii prieten”, a spus finanțatorul FCSB.

Mutarea lui Mihai Costea de la Craiova la Steaua s-a petrecut în ianuarie 2011, însă la acea vreme tot lotul de 39 de jucători ai lui Adrian Mititelu se afla sub un sechestru pus de Fisc, din cauza datoriilor către stat. Procesul lui Adrian Mititelu în acest caz a început în 2016. Gigi Becali a plătit 1,4 milioane de euro pentru 60 la sută din drepturile federative asupra atacantului Mihai Costea. Fotbalistul a plecat de la Steaua în 2015, după ce a fost declarat liber de contract.

 

Urmăriți Impact.ro și pe