Unde mergi în vacanţă de Ziua Îndrăgostiţilor. Corina Caragea a făcut topul celor mai romantice destinaţii

Andra Daoud 14.01.2022, 15:10

Cu o lună înainte de Ziua Îndrăgostiților, Corina Caragea a făcut un clasament al celor mai romantice destinații de vacanță. Prezentatoarea rubricii sportive este pasionată de călătorii și, din când în când, le dă ponturi celor care o urmăresc online. Frumoasa brunetă a spus care sunt câteva dintre destinațiile ei preferate pentru a petrece o vacanță romantică.

Unde să mergi în vacanță de Ziua Îndrăgostiților

Atunci când nu este la pupitrul știrilor sportive de la Pro TV, Corina Caragea călătorește în lung și în lat și are o pasiune pentru vacanțe. Frumoasa brunetă are un blog unde scrie despre destinațiile pe care le vizitează și le dă ponturi și celor care o urmăresc online. Corina Caragea a fost invitată în platou la colegii de la „Vorbește Lumea”, unde a făcut un top al celor mai romantice destinații de vacanță pe care le-a vizitat ea.

Italia cred că e cea mai romantică ţară. Am fost de curând în Bellagio, e tare frumos. Ajungi uşor până acolo, zbori ieftin până la Milano şi iei trenul până la Lacul Como. Am mâncat multă pizza, am mai pus ceva pe ici-pe colo, câteva kilograme. După Como, am fost în Dolomiţi, mi-a plăcut enorm.

Am stat într-o zonă izolată, am făcut masaj, am stat la piscină, nu mergi să vizitezi în zona asta, ci să te relaxezi. Am făcut şi drumeţii, aerul e foarte curat, mi-a amintit cumva de Maramureş. a povestit Corina Caragea.

A doua alegere a Corinei este oarecum surprinzătoare, deoarece este vorba despre o destinație din Germania, țară pe care oamenii nu ar considera-o în mod normal ca fiind romantică.

Apoi, aş recomanda drumul romantic din Germania. Ştiu că Germania nu e cea mai romantică tara, dar traseul ăsta e genial, te duce prin mai multe castele, orăşele superbe, precum Rottenburg (cel mai bine conservat oraş medieval din Europa). Se poate face cu maşina sau chiar cu bicicleta. Se pleacă din Frankfurt. Totul e foarte intim şi cochet.” a mai povestit Corina Caragea.

Unde mergi în vacanţă de Ziua Îndrăgostiţilor. Corina Caragea a făcut topul celor mai romantice destinaţii
Corina Caragea a fost în vacanță la New York de Sărbători.

„Parisul pe mine nu m-a cucerit”

O altă destinație romantică recomandată de Corina Caragea este Madeira, insula care aparține Portugaliei. Deși nu a mers acolo alături de partener, ci cu o gașcă de prieteni, prezentatoarea știrilor sportive spune că este o destinație accesibilă și cu mâncare foarte bună, perfectă pentru o vacanță în doi.

Aş mai recomanda Madeira, insula în care s-a născut Ronaldo. Mi s-a părut totul foarte verde, temperatura e perfectă, preţurile sunt foarte bune. Nu am fost în cuplu, ci cu gaşca, am închiriat o casă şi a fost foarte ieftin şi mâncarea foarte bună. Am stat o săptămână.”

Surprinzător sau nu, Parisul, considerat unul dintre cele mai romantice orașe din lume, nu a impresionat-o pe Corina Caragea:

Legat de Paris, nu ştiu… Pe mine nu m-a cucerit. Desigur, gusturile nu se discută.”

Corina Caragea le-a dat un sfat telespectatorilor care și-au propus să plece în vacanță în curând. Prezentatoarea i-a încurajat pe cei care și-au planificat vacanțe să verifice restricțiile din țările unde vor să călătorească și să se asigure că au pașaportul valabil.

 

Urmăriți Impact.ro și pe