Acum se vede cât de bine o plătește Pro TV pe Corina Caragea. Unde și-a făcut vacanța vedeta. Unii doar visează la această locație

Emanuela Pană, Cristi Ionică 27.08.2021, 10:57
Acum se vede cât de bine o plătește Pro TV pe Corina Caragea. Unde și-a făcut vacanța vedeta. Unii doar visează la această locație

Corina Caragea este o împătimită a călătoriilor, iar în ultimii ani și-a petrecut vacanțele pe meleaguri străine. Fermecătoarea prezentatoare de la Pro TV se bucură de ultimele zile de vară la plajă, într-o destinație la care alți români doar visează. Pandemia i-a cam dat planurile peste cap brunetei, însă și-a promis să recupereze și asta a și făcut. Unde a plecat vedeta în vacanță, afli în rândurile de mai jos.

Corina Caragea, vacanță într-o locație inedită

Vacanțele au devenit un moft pentru mulți dintre români, în special pentru cei care au avut de suferit de pe urmele pandemiei. Acest lucru nu este valabil însă și pentru Corina Caragea, o împătimită a vacanțelor exotice, așa cum o știm deja. Frumoasa brunetă se numără printre cele mai bine plătite prezentatoare din România, a doua după Andreea Esca se pare, deci banii nu reprezintă o problemă pentru ea.

Fermecătoarea prezentatoare a știrilor din sport de la Pro TV are chiar și un blog dedicat călătoriilor sale, în care le povestește internauților despre experiențele ei în diferite țări. De altfel, Corina Caragea este foarte activă și pe rețelele sociale, unde își ține la curent fanii cu activitățile sale din vacanță, împărtășind cu aceștia imagini și clipuri inedite.

De curând, vedeta a încărcat un clip pe TikTok din Seychelles, Africa, destinația sa de vacanță din ultimele zile de vară. În timp ce mulți români nici nu îndrăznesc să viseze la o vacanță atât de departe de casă și, fără doar și poate, extrem de costisitoare, Corina Caragea s-a relaxat la plajă, într-o locație exotică.

Aceasta își face mereu timp să fungă într-o destinație de suflet, iar dacă până acum își programa vacanțele mai lungi la sfârșit de an, a să prindă ziua ei, 31 decembrie, de această dată bruneta a plecat într-o vacanță generoasă în Africa.

Prezentatoarea aștepta cu sufletul la gură ridicarea restricțiilor

Abia aștept să se ridice restricțiile de zbor și să îmi cumpăr un bilet de avion. Mi-aș dori ca oamenii să nu renunțe la călătorii, ci doar să își schimbe modul în care vor călători.

Cu măsuri de precauție, cu distanțare socială, sigur că nu va mai fi la fel, însă turismul a fost grav afectat, mii de oameni și-au pierdut slujbele și dacă noi toți ne cerem banii înapoi pe biletele cumpărate, în loc să le amânăm doar, nu facem decât să mai adăugăm o piatră la această problemă. Voi mai călători cu siguranță, dar o voi face mai responsabil.

Ne-a fost frică să călătorim și după atentate, și după tsunami sau erupțiile vulcanilor, însă turismul și-a revenit de fiecare dată. Va dura și de această dată, pentru că pe lângă frică, oamenii poate nu vor mai avea bani să facă asta și nici țările afectate nu vor mai primi turiști, de teama răspândirii virusului“, declara Corina Caragea în 2020.

Citește și: Corina Caragea a pățit-o în țările arabe. „Nici nu știam de ce se holbează bărbații la mine“. Ce greșise, de fapt

Cât de bine este plătită frumoasa prezentatoare

Corina Caragea nu mai are nevoie de nicio prezentare, căci cu toții o știm pe frumoasa prezentatoare a știrilor din lumea sportului de la Pro TV.

Corina Caragea, vacanță de vis în Africa
Corina Caragea, vacanță de vis în Africa

Bruneta este una dintre cele mai plăcute prezențe de pe micul ecran, fiind extrem de apreciată în rândul telespectatorilor, lucru vizibil mai ales în audiențe.

Prin urmare, salariul Corinei Caragea este și el pe măsură. Vedeta încasează lunar o leafă de 3.000 de euro de la Pro TV, bani de care nu se prea atinge întrucât soțul ei este un influent om de afaceri.

Corina Caragea conduce un Porsche Cayenne de 100.000 de euro, cadou de la partenerul ei milionar.