Unde gătește chef Sorin Bontea. Locația în care îi poți savura rețetele

Daria Petrescu / 08.09.2020, 15:43
Unde gătește chef Sorin Bontea. Locația în care îi poți savura rețetele

Sorin Bontea este unul dintre cei mai apreciați bucătari, dar și o prezență amuzantă pe micul ecran, în cadrul show-ului Chefi la Cuțite, de la Antena 1. Acesta a participat anul trecut la Asia Express, alături de Răzvan Fodor, însă, nu a renunțat nicio secundă la ceea ce îi face cea mai mare plăcere: bucătăria. Mulți s-au întrebat unde îi pot savura preparatele, având în vedere că, spre deosebire de colegii lui, el nu are propriul restaurant. Cu toate astea, există un loc în Capitală, unde Sorin Bontea gătește cu mult drag preparatele sale.

Locația în care îi poți savura rețetele lui Sorin Bontea

Sorin Bontea a fost întrebat de nenumărate ori de ce nu îşi deschide propriul restaurant. De exemplu, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu u propriul restaurant. În realitate, fostul câștigător de la Asia Expres are alte planuri. Îşi doreşte să se mute în Caraibe, unde să-şi deschidă un bar, pe plajă şi să gătească după chef şi inspiraţie. El nu vrea un meniu prestabilit, potrivit life.ro.

Sorin Bontea are titlul de chef, are emisiuni televizate. De asemenea, a gătit pentru vedete ca Madonna și Nicolas Cage, așa că o viață tihnită, pe malul oceanului pare cel mai fierbinte vis. După cum el a declarat în urmă cu ceva timp.

Zâmbește mult și are simțul umorului

Sorin Bontea a devenit cunoscut în 2012, odată cu participarea la Masterchef. După patru ani, timp în care a fost jurat la Pro TV, acesta, acceptat o nouă provocare. El a mers alături de Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu, la Antena 1, unde sunt și astăzi jurați la Chefi la cuțite.

Sorin Bontea, alături de fiica lui
Sorin Bontea, alături de fiica lui

Dacă la începutul apariției pe micul ecran, Sorin Bontea era un jurat dur pretenţios şi strict atunci când vine vorba de mâncare, în timp el s-a schimbat total. Zâmbește mult și are simțul umorului.

Astfel că, dacă vreți să îi gustați preparatele, puteți merge la restaurantul hotelului Radisson. Restaurantul este cu specific internaţional şi mâncare foarte bună. Hotelul se află la adresa Calea Victoriei 63-81, București.

Reţete speciale pentru persoanele diagnosticate cu gută

În urmă cu ceva timp, Sorin Bontea a realizat un ghid cu aproape 40 de reţete special pentru persoanele diagnosticate cu gută. Acest ghid a ajuns în cabinetele medicilor reumatologi și de acolo, la pacienți. Înainte de a porni acest proiect, Sorin s-a documentat serios. A vorbit cu medicii, pentru a înțelege cum să construiască aceste rețete. Provocarea a fost mare, însă după spusele lui, a meritat.

A câștigat Asia Express alături de Răzvan Fodor

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au participat împreună la Asia Express, unde au și câștigat premiul cel mare. În vârstă de 50 de ani, bucătarul a recunoscut că nu se aștepta să facă față acestei competiții și că nu a știut în ce se bagă.

Spune însă că a fost o experienţă memorabilă, din care a învăţat multe lucruri despre viaţa simplă. El și-a dat seama de risipa pe care o facem cei mai mulţi dintre noi, despre perseverenţă, bunătate şi prietenie.

Pe lângă faptul că a plecat acasă cu trofeul și premiul cel mare, Sorin Bondea a câștigat și simpatia publicului. Dovada stă în multele mesaje primite de acesta în mediul virtual. Sorin este căsătorit și are doi copii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI