EXCLUSIV Câți bani trebuie să dai, dacă îl vrei pe Sorin Bontea bucătar la nuntă. Suma este uriașă

Alexandra Andrei 06.07.2020, 18:00
EXCLUSIV Câți bani trebuie să dai, dacă îl vrei pe Sorin Bontea bucătar la nuntă. Suma este uriașă

Chef Sorin Bontea îți poate transforma nunta într-un adevărat regal culinar. Tot ceea ce ai de făcut este să plătești un onorariu pe măsura și reputația juratului de la “Chefi la Cuțite”.

EXCLUSIV Câți bani trebuie să dai, dacă îl vrei pe Sorin Bontea bucătar la nuntă

Te-ai săturat de meniul banal cu care ești servit la fiecare nuntă? Ai vrea altceva înafară de aperitivul bătrânesc și banalele sarmale cu ardei și mămăliguță? Ți-ai dori ca nunta ta să fie una memorabilă nu numai datorită distracției, ci și a preparatelor servite? Ei bine, chef Sorin Bontea este soluția. Cei puțin asta spun sutele de miri cărora vedeta Antenei 1 le-a transformat nunta într-un regal culinar.

Astfel, renumitul aperitiv format din roșie umblută cu vinete sau șuncă umplută cu salată de crudități se va transforma în terină de mangaliță cu smochine proaspete în aluat franțuzesc, Baby caracatiță cu baby calamar și somon, cartofi noi, mix de salată și roșii cherry, ori Osso bucco cu spanac sote și cartofi copți. Luați-vă adio și de la banalul somon la gratar cu cartoi copți. Invitații dvs se vor delecta cu mini rulouri de sushi, grătar japonez cu fructe de mare și sos dulce-acrișor, scoici picante etc.

EXCLUSIV Câți bani trebuie să dai, dacă îl vrei pe Sorin Bontea bucătar la nuntă. Suma este uriașă
Tariful perceput de chef Sorin Bontea la nunți e unul uriaș. Între 1500 și 2500 de euro ca să-ți gătească

Suma este uriașă

Tot ceea ce trebuie să facă pentru a te delecta cu toate aceste preparate extrem de sofisticate și moderne este să apelezi la serviciile lui Chef Sorin Bontea, considerat unul dintre cei mai buni bucătari din România. Desigur, serviciile unui asemenea chef au un preț direct proporționat cu gustul și savoarea preparatelor sale: între 1500 și 2500 euro, în funcție de complexitatea bucatelor, de timpul de preparare și de numărul de invitați. Pentru această sumă, juratul emisiunii “Chefi la cuțite” propune variante de meniu, pe care le și pregătește pentru degustare. Comunică direct cu mirii în timpul degustării, explică fiecare preparat în sine și vorbeste despre combinația de gusturi din farrfurie. După alegerea meniului, chef Sorin va găti cot la cot cu echipa lui de bucătari și se va asigura că fiecare farfurie ce va fi servită invitaților va fi una perfectă, potrivit surselor Impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...