Unde au fost împreună George Burcea și Andreea Bălan. Acum totul e clar între ei

Redacția IMPACT 12.03.2020, 17:55
Unde au fost împreună George Burcea și Andreea Bălan. Acum totul e clar între ei

Viața Andreei Bălan a luat o turnură neașteptată, după ce a anunțat cu câteva zile în urmă că va divorța. De asemenea, George Burcea a lipsit de la petrecerea de un an a fetiței sale. Acum, Andreea Bălan și George Burcea au ieșit împreună, însă nu pentru a se împăca, ci din contră.

Unde au fost împreună George Burcea și Andreea Bălan. Acum totul e clar între ei

Cei doi aveau probleme foarte mari de câteva luni și se pare că actorul obișnuia să petreacă serile și departe de casă. Povestea lor de dragoste a debutat foarte frumos. S-au cunoscut chiar pe platourile de filmare pentru un videoclip al vedetei. Mai mult, George Burcea a cucerit-o pe Andreea Bălan din prima clipă. În prezent, însă, lucrurile par să fie foarte clare între ei.

Unde au fost împreună George Burcea și Andreea Bălan. Acum totul e clar între ei
Andreea Bălan și George Burcea par hotărâți să meargă până la capăt cu planul divorțului

În ceea ce privește separarea oficială, artista de 35 de ani ar fi făcut deja primii pași legali pentru a nu mai fi căsătorită cu George Burcea. Actorul de 32 de ani a fost văzut când ieșea dintr-un cabinet notarial, localizat în Capitală. De asemenea, mașina Andreei era și ea prezentă, ceea ce înseamnă, practic, că au făcut împreună pasul următor spre despărțire, vizitând o autoritate legală. Deși nu au bunuri comune de împărțit, pe cei doi îi leagă cele două fetițe, Ella și Clara, de 4 și 1 an.

“George a ieșit dintr-un cabinet notarial foarte relaxat. Nu era vesel, ci normal. Părea grăbit. Pe Andreea nu am văzut-o, însă mașina ei era acolo. Deci probabil că era înăuntru și au considerat că nu este oportun să iasă amândoi în același timp. Ținând cont de faptul că nu au bunuri de împărțit, nu văd ce alt motiv ar avea să meargă la notar. Nici despre împărțirea custodiei nu poate fi vorba, deoarece ei sunt căsătoriți încă. Lui George nu îi plac lucrurile ascunse. La el totul trebuie să fie clar, concis și pe față. Dacă ar fi venit la eveniment și s-ar fi pozat alături de Andreea, publicul ar fi crezut cu totul și cu totul altceva. Iar el nu dorește să alimenteze acestea zvonuri pentru că nu mai există șanse de împăcare”, ne-au declarat surse din apropierea celor doi artiști.

Urmăriți Impact.ro și pe