George Burcea resimte din plin tensiunea divorțului de Andreea Bălan. N-a mai suportat și a spus tot ce crede

Redacția IMPACT 12.03.2020, 13:47
George Burcea resimte din plin tensiunea divorțului de Andreea Bălan. N-a mai suportat și a spus tot ce crede

Chiar dacă au trecut câteva săptămâni bune de când a izbucnit scandalul între Andreea Bălan și George Burcea, se pare că actorul încă resimte tensiunea divorțului. Acest lucru se poate observa cu ușurință în limbajul și în reacțiile acestuia.

George Burcea, reacții din ce în ce mai acide după despărțirea de Andreea Bălan

Actorul a devenit foarte tensionat și nu mai suportă sub nicio formă comentariile legate de divorțul său cu Andreea Bălan. Drept urmare, acesta și-a pus la punct urmăritorii de pe rețelele sale de socializare cu un mesaj foarte tranșant, în care a utilizat un limbaj suburban.

george burcea, andreea balan, divort, tensiune, reactie nervoasa
George Burcea, reacții din ce în ce mai acide după despărțirea de Andreea Bălan

Acum câteva zile, George Burcea a avut o ieșire necontrolată pe contul său de Facebook. Actorul i-a jignit pe toți cei care l-au criticat și pe toți cei care s-au arătat îngrijorați de viața lui.

„Faptul că eu am consumat o substantă interzisă de lege nu văd de ce ar fi problema întregii țări… Pe lângă asta, să stiti că mi-am luat problema cu banii munciți de mine, nu de mama, Andreea sau din banii voștri. Nu uitați că am voie să fac ce vreau cu banii mei, iubitilor…”, a scris Burcea pe contul său de Facebook, potrivit WoWbiz.

Mesajul inițial a fost unul mult mai lung și plin de replici dure în care Burcea a atacat-o pe Andreea Bălan, dar și pe Dan Capatos, și în care a recunoscut că s-a drogat. Ulterior, Burcea a șters mesajul.

De asemenea, în același mesaj Burcea a anunțat oficial că se desparte de mama fetițelor sale. Reacția acestuia a venit fix după ce Andreea Bălan a fost invitată de Dan Capatos în emisiunea lui, acolo unde a dezvăluit că ea ar fi dispusă să-i mai acorde o șansă soțului său, dacă acesta va reveni cu picioarele pe pământ.