Semnul care arată adevărata relație dintre Andreea Bălan și George Burcea. Ce se întâmplă, între cei doi, în plin scandal de divorț

Redacția IMPACT 10.03.2020, 09:36
Semnul care arată adevărata relație dintre Andreea Bălan și George Burcea. Ce se întâmplă, între cei doi, în plin scandal de divorț

Andreea Bălan susținea că s-ar împăca cu George Burcea, dacă acesta ar redeveni așa cum era odinioară, însă între timp lucrurile s-au schimbat. Pe lângă faptul că Burcea a anunțat public printr-un mesaj pe Facebook că a decis să pună capăt relației cu celebra artistă, acesta a mai făcut încă un pas în acest sens.

Semnul care trădează adevărata relație dintre Andreea Bălan și George Burcea

Invitată în emisiunea Xtra Night Show, moderată de Dan Capatos, Andreea Bălan a dezvăluit că cel care nu-și mai dorește o familie este George Burcea. Artista a mai spus atunci că ea a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a-și salva căsnicia, dar unele lucruri nu țin numai de ea. Ea a mai adăugat că ar fi dispusă să-l ierte dacă ar fi ca înainte.

„Iertarea asta vine dacă el își dorește să fie ca înainte. Nu are cum să existe o iertare dacă el continuă așa. Eu îmi doresc ca el să-și revină și să fie ca înainte. Eu nu pot să-l țin legat. Dacă el nu-și mai dorește această familie evident că vom ajunge la divorț. Nu poți să stai luni de zile să aștepți pe cineva care nu dă un semn”, a declarat Andreea Bălan la Xtra Night Show.

andreea balan, george burcea, despartire, divort
Semnul care trădează adevărata relație dintre Andreea Bălan și George Burcea

La polul opus, George Burcea nu mai vrea să mai audă sub nicio formă de Andreea Bălan, de care a anunțat public că se desparte. Mai mult, recent actorul a șters toate pozele cu soția sa de pe contul său de Instagram, inclusiv pe cele cu ea de la nuntă. În schimb, pe cele cu el în costum de mire, le-a păstrat. Având în vedere situația, Andreea i-a urmat și ea exemplul și a șters toate pozele cu acesta de pe rețelele de socializare. Așadar, se pare că între cei doi nu mai există cale de întoarcere.

Cu toate acestea, George Burcea este oricând binevenit în casa Andreei pentru a vizita fetițele pe care le au împreună, respectiv pe Ella și pe Clara. Recent, Andreea Bălan a sărbătorit împreună cu Aurelian Temișan și cu soția acestuia ziua Clarei. De la acest eveniment important, George Burcea a lipsit.

Urmăriți Impact.ro și pe