Unde a lucrat Cabral înainte să devină celebru în televiziune. A recunoscut fără rușine

Cristian Cojocaru 16.12.2020, 12:59
Unde a lucrat Cabral înainte să devină celebru în televiziune. A recunoscut fără rușine

Sunt foarte mulți oameni care pleacă de foarte jos înainte de a ajunge celebri. Unii își aduc aminte cu drag de acele vremuri alții se comportă ca și cum au uitat. Nu este cazul și lui Cabral, care a rememorat fără pic de rușine lucurile pe care le-a făcut pentru a câștiga bani atunci când era mai tânăr.

Cabral își reamintește unde a lucrat înainte să ajungă celebru

Unul dintre cei mai energici și îndrăgiți prezentatori din România, Cabral Ibacka, se poate considera o adevărată celebritate. A reușit,datorită personalității sale dar și al umorului de calitate, să se facă apreciat de mulți dintre spectatorii care îl privesc din spatele micilor ecrane. Acesta se poate lăuda că este un om de succes alături de familia sa dar și prin prisma faptului că și cariera îi surâde.

O persoană onestă și asumată, Cabral a povestit pe blogul său personal, cu ce anume se ocupa înainte de a fi privit de milioane de români. Așadar, înainte de a deveni celebru, acesta a avut mai multe meserii, povestind că a lucrat la vulcanizare, pe șantier sau a descărcat marfă din TIR-uri.

„Am descărcat TIR-uri cu cârca atunci când am vrut să plec cu băieţii la mare, am lucrat la vulcanizare când am vrut să merg la munte, când mi-am dorit să mă îmbrac mai cu moţ m-am angajat paznic de noapte la anticariat. Am lucrat şi pe şantier, la casa lui Titi, un prieten de-al părinţilor mei”, a povestit Cabral Ibacka pe blogul său personal, potrivit wowbiz.ro.

Andreea Ibacka și Cabral trăiesc o poveste de dragoste de mulți ani
Andreea Ibacka și Cabral trăiesc o poveste de dragoste de mulți ani

Povestea Andreei și a lui Cabral

Andreea Ibacka și Cabral trăiesc o poveste de dragoste de mulți ani. Cei doi reprezintă unul dintre cele mai solide și durabile cupluri din showbiz-ul românesc. După 14 de relație dintre care 9 sunt de căsnicie, cei doi se înteleg în continuare de minune și se bucură zilnic de rodul iubirii lor, fetița pe care cei doi o au împreună, Namiko.

Povestea lor a început în anul 2007, el fiind deja cunoscut prin prisma producțiilor postului Acasă TV. Andreea era încă studentă la Finanțe-Bănci, dar aceasta aspira la viața de acriță, obținând și castigul noii producții de la acea vreme, ”Inimă de țigan”. Fiind mai tot timpul pe platourile de filmare, cei doi s-au apropiat din ce în ce mai mult, ajungând să formeze un cuplu.

Cabral intra la acea vreme în relație, după căsnicia eșuată cu Luana, cu care are o fetiță împreună, Inoke. Andreea era la prima sa relație importantă. Datorită intensității sentimentelor dintre ei, cei doi au hotărât să se căsătorească în anul 2011.

Urmăriți Impact.ro și pe