Viața lui Cabral. Un tată din Congo, două neveste, doi copii. Cum arăta prezentatorul tv în 1998

Daria Petrescu 04.10.2020, 13:55
Viața lui Cabral. Un tată din Congo, două neveste, doi copii. Cum arăta prezentatorul tv în 1998

Cabral Ibacka este unul dintre cei mai apreciați și iubiți oameni de televiziune.  A apărut pentru prima oară pe micile ecrane, în 1998, la Antena 1, iar de atunci a avut numeroase proiecte în televiziune. Este căsătorit cu Andreea Ibacka, cea care i-a dăruit recent o fetiță, însă, prezentatorul tv mai are o fată, din căsnicia cu Luana Ibacka, în vârstă de 18 ani. În prezent, acesta prezintă emisiunea Ce spun Românii?, la Pro tv. Astăzi împlinește 43 de ani, însă puțini sunt cei care știu cum arăta el în 1998, la începutul carierei.

Cum arăta Cabral în urmă cu mai mulți ani

Cabral a apărut pentru prima oară la tv, în 1998, la Antena 1, unde a prezentat o emisiune auto, Roata de rezervă. Recent, într-un interviu acordat revistei VIVA!, el a mărturisit că nu și-a dorit să urmeze o carieră în televiziune.

„Nu mi-am dorit, ba chiar am refuzat niște castinguri. Până la urmă, m-am dus, de gura celor apropiați… și am cam rămas. Am început cu Roata de Rezervă, care era o emisiune auto. Dar apoi am vrut să mă opresc.

Și, când m-au invitat cei de la Prima la un casting, m-am dus cu un dosar de oferte de asigurări, pe vremea aia lucram în paralel ca inspector de asigurări. Ei mă întrebau de emisiune… eu îi întrebam de parcul auto!”, a spus vedeta Pro TV, potrivit sursei citate.

Cabral în 1998, când prezenta Banc show, alături de Nadine
Cabral în 1998, când prezenta Banc show, alături de Nadine

Cabral a dezvăluit și secretul unei cariere de succes în televiziune.  „Secretul este să nu te bagi ca musca în lapte. Să faci în așa fel încât să nu te ții cu dinții să fii doar tu pe sticlă. Eu cred că e loc pentru toți – mă rog, nu toți. E loc pentru mulți. Și cu cât te agiți mai tare să fii doar tu, cu atât pierzi mai mult”, a completat Cabral.

Cabral a fost căsătorit cu Luana Mitran între anii 2000-2006. Cu aceasta,  el are o fetiță, pe nume Inoke, care a împlinit 18 ani, în urmă cu doar câteva zile. În 2011, prezentatorul tv s-a căsătorit cu Andreea, care i-a dăruit o fetiță, pe Namiko.

Viața profesională a lui Cabral

În 1998, Cabral își incepe cariera artistică, la Antena 1, cu emisiunea „Roata de rezervă”, după ce în 1996 a apărut în filmul „Je ne marcherais jamais seul”.  Filmul a fost prezentat în anul 1997 la Cannes. Între 1999 și 2000 a fost vedeta Prima tv unde a prezentat mai multe emisiuni.

A urmat apoi Acasă TV, un post de televiziune aflat sub „patronajul” celei mai mari instituții media românească, Media Pro. Aici Cabral prezintă Un bărbat adevărat, și Poveștiri Adevărate. În anul 2004 joacă în filmul „Catacombs”, iar în 2005, primește rolul lui Eduard Bălan în miniserialul Băieți buni.

Puțini știu că acesta și-a jucat propriul rol în telenovela româneasca Păcatele Evei. Se întâmpla în 2006. Apoi a urmat telenovela românească „Iubire ca în filme”, unde îl interpretează pe Bobby ‘Parai’ Ugamba.

Un an mai târziu, Cabral prezintă alături de Mircea Solcanu, „Poveștiri De Noapte”, o emisiune de monden, prezentă Acasă, până în 2014. În toamna anului 2007, el primește un rol în serialul numit „Inimă de țigan”.

Urmăriți Impact.ro și pe