Unde a fugit Ilie Năstase după ce s-a căsătorit și a cheltuit 160.000 de euro

Elena Avramescu 07.08.2020, 13:33
Unde a fugit Ilie Năstase după ce s-a căsătorit și a cheltuit 160.000 de euro

Fostul mare jucător de tenis, Ilie Năstase,  în vârstă de 74 de ani, a hotărât că este momentul să se relaxeze, după o perioadă aglomerată, cheltuind în ultimele luni nu mai puțin de 160.000 de euro. Banii au fost folosiți pentru achiziţionarea a două apartamente pentru fiicele sale Emma și Alessia, chiar în blocul construit de fratele Simonei Halep.

Unde a fugit Ilie Năstase după ce s-a căsătorit

De accea, a decis că este momentul pentru un răsfăț, alături de nimeni alta decât soția sa Ioana, și cât mai departe de țară. Ilie și Ioana Năstase au plecat în Turcia, la un hotel de lux din Beșiktaș. Pentru că a intervenit epidemia cu noul coronavirus, cei doi nu s-au putut bucura de luna de miere tradițională după cununia religioasă. Astfel că această vacanță poate fi considerată prima, de când au devenit soț și soție.

Ilie și Ioana vor petrece aici o lună întreagă și se vor bucura de mâncarea și cafeaua turcească. Ioana a profitat de magazinele luxoase și s-a relaxat mergând la shopping în mall-urile din zonă, de unde și-a achiziționat câteva articole extrem de elegante.

Unde a fugit Ilie Năstase după ce s-a căsătorit
Unde a fugit Ilie Năstase după ce s-a căsătorit

Ilie Năstase a cheltuit 160.000 de euro

Ilie Năstase a rămas un tata devotat, în ciuda neînțelegerilor dintre el și fosta nevastă. A dovedit mereu că este un spijin permanent față de Alessia (17 ani) și de Emma (14 ani) și le-a dăruit orice, chiar și câte un apartament, fiecare în valoare de 80.000 euro

„Ilie le-a dat copiilor un milion de euro. Nu ştiu cum a achitat, dar vă spun cât a dat. Le dă de la 300.000 de euro în sus. Întrebaţi-o pe ea că ştie cel mai bine. Nu mă interesează din ce trăieşte ea, dacă se mai ocupă cu ceva sau dacă mai are vreo firmă, dar soţul meu este generos şi are grijă de copiii lui”, a spus, în 2017, Brigitte când era căsătorită cu Năstase.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...