Brigitte Sfăt, implicată în politică. Pentru ce partid militează fosta soție a lui Ilie Năstase

Madlen Moraru 24.07.2020, 16:36

Brigitte Sfăt a anunțat că se implică în politică. Vestea e una neașteptată, despre fosta soție a lui Ilie Năstase. Mai mult, fostul manechin a dezvăluit și despre ce partid politic este vorba.

Brigitte Sfăt, implicată în politică. Pentru ce partid militează fosta soție a lui Ilie Năstase

Brigitte Pastramă și-a anunțat implicarea în politică. Celebra brunetă își dorește să schimbe foaia, de aceea și-a găsit o activitate cu totul nouă de care să se ocupe. Deși o cunoaște întreaga Românie, vedeta a anunțat că are de gând să se ocupe și de politică. Fosta soție a lui Ilie Năstase a anunțat în această vineri că va face parte din echipa viceprimarului PNL din sectorul 2 al Capitalei. Brigitte Sfăt se va alătura lumii politice, dar și echipei lui Dan Cristian Popescu.

Brigitte Pastramă, vedetă în lumea show-bizului şi manechin, a anunţat pe o reţea de socializare că a intrat în politică, alăturându-se echipei viceprimarului PNL sector 2, Dan Cristian Popescu.

„Vă anunţ cu bucurie că ne-am alăturat echipei viceprimarului sector 2, Dan Cristian Popescu. Cristian este un prieten bun, dar mai ales un om implicat în viața sectorului 2 și care are ușa deschisă permanent pentru oameni. #sutemalaturidevoi #voluntariinasariinajutor #dorimsaneimplicam #nevoileomuluiderand #pentruceiceaunevoiedeajutor #insectorul2”, a transmis Brigitte Pastramă, în această vineri, potrivit Antena3.

Brigitte Sfăt, implicată în politică. Pentru ce partid militează fosta soție a lui Ilie Năstase
Brigitte Sfăt a anunțat că se implică în politică

Recent Brigitte s-a văzut implicată într-un scandal de proporții chiar cu fiul ei. Din acest motiv, a apelat inclusiv la oamenii legii, pentru a putea să își liniștească fiul, care parcă scăpase de sub control. În acele momente a intervenit și Florin Pastramă, actualul ei partener de viață. Robert, fiul ei, are 18 ani și tatăl acestuia era afaceristul Octavian Sfăt. Brigitte a fost căsătorită cu acesta, dar din păcate a rămas văduvă, cu mulți ani în urmă. De curând, Brigitte s-a văzut implicată și într-un alt scandal, după ce filmulețul în care actualul ei soț o bate au făcut înconjurul intenetului.

Urmăriți Impact.ro și pe