Unde a fugit antrenorul lui Dinamo după ce i s-a îmbolnăvit jumătate din echipă. „Eu sunt tare psihic, dar și fierul se îndoaie”

Marian Cărăvan 20.07.2020, 14:00

Dinamo e lovită greu în aceste momente. Nu mai puțin de zece jucători ai lui Dinamo au fost testați pozitiv cu noul virus. O situație de neimaginat, care l-a făcut pe antrenorul echipei să plece din București!

Gigi Mulțescu a fugit după ce i s-a îmbolnăvit jumătate de echipă

E un adevărat focar la Dinamo, după ce au explodat cazurile de infectare cu noul virus. Inițial au fost șase jucători, apoi numărul a crescut la 10. Ultimul pe lista celor testați pozitiv este maseurul echipei, Dan Alexandru Covaciu. „Nu e a bună”, pare a-și fi zis noul antrenor al „câinilor roșii”, Gheorghe Mulțescu. Tehnicianul a plecat din București și regretă că a venit la Dinamo într-un asemenea moment.

„Eu port mască de 5 luni, acum am plecat la țară, la Hațeg, într-o zonă curată. Marți facem din nou teste, nu ne antrenăm până atunci, știu că e lege. Le-am dat un program pentru acasă celor disponibili.

Eu sunt tare psihic, dar și fierul se îndoaie! E foarte greu, coși aici și se rupe dincolo! E ca o condamnare, ca antrenor nu a am mai trecut prin așa ceva. Dacă era situația așa nu mai acceptam să vin, orice om zdravăn la cap nu accepta”, a declarat Gheorghe Mulțescu pentru Digi Sport.

11 cazuri de infectare la Dinamo

Zece jucători și maseurul „câinilor” au fost testați pozivit cu noul virus: Vali Lazăr, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Filip Mrzljak, Ștefan Fara, Alexandru Răuță, Andrei Sin, Diego Fabbrini, Alexander Mitrovic, Dan Tălmaciu, Dan Alexandru Covaciu.

„Nu știu cine a adus virusul, nu am date, nu vreau să greșesc. Cert e că suntem echipa cel mai rău lovită, de aceea eu și Bogdan Bălănescu am vorbit cu câțiva jucători.

Acum nu mai contează cine a fost și ce a a făcut, contează că nu au fost în regulă. Puțin spus că sunt supărat pe ei, sunt scandalizat, e lipsă de responsabilitate! Nu la toți, dar despre asta e vorba”, a mai spus antrenorul Gheorghe Mulțescu.

Săptămâna trecută, la unul dintre anetrenamentele echipei a fost prezent și Mircea Lucescu.

Urmăriți Impact.ro și pe