Declarații ciudate ale lui Mircea Lucescu după ce s-a spus că e suspect de Covid. Cum îl contrazice antrenorul lui Dinamo

Marian Cărăvan 16.07.2020, 17:25
Declarații ciudate ale lui Mircea Lucescu după ce s-a spus că e suspect de Covid. Cum îl contrazice antrenorul lui Dinamo

E șoc la Dinamo, după ce șase jucători au fost testați pozitiv cu noul virus. Bomba vine abia acum, după ce s-a aflat că în ziua anterioară sosirii rezultatelor testării, la antrenamentele echipei a fost prezent Mircea Lucescu.

Suspectat că are COVID-19, Mircea Lucescu a făcut declarații ciudate

Șase jucători ai lui Dinamo au fost testați pozitiv cu noul virus. Sunt jucători de bază: Filip Mrzljak, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Ștefan Fara, Alexandru Răuță și Vali Lazăr. Toți au fost trimiși în izolare acasă, iar partida cu Chindia de joi seara, de la ora 19, nu se mai dispută. Testele vor fi reluate.

Interesant este că la antrenamentele de miercuri ale dinamoviștilor a fost prezent și antrenorul Mircea Lucescu, astfel că „Il Luce” este considerat suspect de COVID-19. Reputatul antrenor neagă că ar fi fost în preajma jucătorilor, dar spune că va merge să-și facă testul, pentru a fi sigur. O declarație cel puțin ciudată.

„Nu am intrat în contact cu jucătorii. Nu știu cum a apărut că am fost acolo. Eu mă simt bine, nu am niciun fel de simptome. O să mă duc să-mi fac și eu testul COVID, să fiu sigur”, a declarat Mircea Lucescu pentru Ziare.com.

Mircea Lucescu este contrazis de Gigi Mulțescu. Suporterii l-au adus pe „Il Luce” la antrenament

Mircea Lucescu este contrazis însă de noul antrenor al lui Dinamo, Gigi Mulțescu. Acesta nu a avut nicio ezitare și a confirmat că „Il Luce” a intrat în contact cu jucătorii lui Dinamo. Și asta chiar cu o zi înainte de anunțarea rezultatelor testelor COVID-19. Ceea ce complică și mai mult lucrurile și îl pun pe Mircea Lucescu într-o postură ingrată.

Se pare că prezența marelui antrenor român la antrenament nu a fost deloc întâmplătoare. Antrenor cu o vastă experiență, cu prestanță, un antrenor care impune respect, a venit să-i încurajeze pe alb-roșii, care traversează o perioadă mai puțin fastă, fiind la un pas de retrogradare. Totul s-a făcut la inițiativa suporterilor, spune Gigi Mulțescu.

„Miercuri a fost şi Mircea Lucescu la antrenament, venit la iniţiativa suporterilor, iar eu am fost de acord imediat. E o personalitate, iar vorbele sale pot însemna ceva pentru jucători”, a declarat Gigi Mulțescu, antrenor care ar fi trebuit să redebuteze în această seară pe banca tehnică a alb-roșilor, la meciul cu Chindia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI