Una dintre cele mai senzuale cântăreţe din lume, de nerecunoscut. Sigur nu ai fi zis că e ea. Foto

Stan Filon 24.04.2022, 17:12

Shakira, una dintre cele mai senzuale cântăreţe din lume, care face furori cu vocea, dar și cu mișcările sale senzuale, și-a șocat fanii, la ultima apariție. Vedeta de talie mondială este de nerecunoscut și cu siguranță dacă și cel mai înfocat fan al său ar fi văzut-o, în urmă cu câteva zile, nu ar fi recunoscut-o. Vedeta a mers pe o plajă sălbatică, împreună cu apropiații săi, unde a fost fotografiată de paparazzy.

Una dintre cele mai senzuale cântăreţe din lume este de nerecunoscut

Cântăreața Shakira se pare că nu mai este așa cum o știam cu toții din videoclipurile sale. Timpul se pare că a început să își pună amprenta pe vedeta în vârstă de doar 45 de ani. Aceasta a mers recent pe o plajă sălbatică, împreună cu familia sa, pentru a se bronza departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, fotografii cu ea s-au răspândit rapid pe Internet, iar fanii au fost dezamăgiți.

Cântăreața și-a făcut apariția într-un fel de pelerină neagră, cu o pungă de plastic în mână, ce pare a fi chiar o pungă de gunoi. Purta UGG-uri și avea părul prins neglijent într-un coc. După ce s-a instalat alături de copii pe plajă, cântăreața și-a scos accesoriul amintit mai sus și a rămas într-un costum de baie galben, cu flori, cu pantaloni scurți. Vedeta pare ieșită din formă, deși nu pare că ar fi pus kilograme în plus.

Una dintre cele mai senzuale cantarete din lume, de nerecunoscut
Una dintre cele mai senzuale cantarete din lume, de nerecunoscut

A muncit mult la ultima sa piesă

Fără pic de machiaj, Shakira a fost de recunoscut. Cu toate acestea, cineva a recunoscut-o și a și fotografiat-o, iar pozele sale s-au viralizat. Vedeta s-a bronzat alături de copiii săi.

Shakira se pregătește să lanseze o nouă piesă, după câteva zile de muncă intensă, care parcă au lăsat urme adânci pe figura ei. A filmat recent clipul piesei “Te felicito”, iar recent s-a bucurat de o vacanță alături de familia sa, pe insula Pitiusas din Spania.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...