Delia, de nerecunoscut într-o zi obişnuită. Cum a fost surprinsă vedetă pe stradă. Nici nu zici că e ea

Iancu Andreea 27.03.2022, 16:26

Delia este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Totuși, în ciuda talentului său muzical și a celebrității de care se bucură, vedeta este o persoană destul de discretă. Preferă să se bucure în intimitate de anumite aspecte ale vieții sale și acordă o mare atenție, în general, aparițiilor în public. Cu toate acestea, Delia a fost surprinsă recent într-o ipostază neașteptată, fiind aproape de nerecunoscut. Inclusiv fanilor săi le-a fost greu să o observe.

Delia, surprinsă în public într-o zi obișnuită. În ce ipostază a apărut vedeta

Jurata X Factor este una dintre cele mai apreciate artiste din România, cântăreața reușind să se facă remarcată nu doar prin talentul său muzical, ci și prin capacitatea de a se păstra mereu actuală. Iar pentru asta Delia este mereu atentă la cum apare în fața publicului său. Deși nu are o problemă să se afișeze extrem de naturală, vedeta încearcă să stea departe de ochii curioșilor în unele momente.

Aceasta a fost surprinsă recent în public, în timp ce se bucura de o sesiune de sport în aer liber. Delia chiar a mărturisit că apreciază faptul că locuiește în apropiere de parul Herăstrău, astfel încât să poată merge la o plimbare de fiecare dată când timpul îi permite. Artista obișnuiește să iasă frecvent la alergare pentru a-și păstra tonusul. În plus, stilul de viață sănătos vine în completarea obiceiurilor Deliei, care afișează mereu un trup de invidiat.

Ce face artista pentru a se menține într-o formă de invidiat

Vedeta a fost fotografiată în timp ce se afla la o plimbare prin Herăstrău. Delia a ales să poarte o ținută lejeră, colanți și un tricou larg, ascunzându-și chipul după ochelarii de soare și șapca în ton cu restul vestimentației. Cu toate acestea, părul extrem de viu colorat a dat-o de gol pe artistă, care s-a grăbit să își termine sesiunea de alergare, fiind așteptată de șoferul personal.

În imaginile surprinse de reporterii spynews.ro, Delia își încheie plimbarea prin parc și se urcă în mașină. Deși mulți se așteptau ca jurata de la Antena 1 să se îndrepte direct acasă, ea a ales să continue încălzirea din aer liber cu un antrenament la sala de sport. Astfel, șoferul a dus-o la o locație în care Delia, cel mai probabil, a continuat sesiunea de exerciții. Momentul a fost surprins într-un clip video disponibil pe spynews.ro.

Delia, de nerecunoscut, pe stradă
Delia, surprinsă în public
foto – spynews.ro

Delia nu este adepta dietelor. Motivul pentru care nu poate ține regim

Admirată pentru formele sale, Delia este totuși renumită pentru pasiunea sa culinară. Artista este o gurmandă înnăscută, fiind mai mereu surprinsă cu mici gustări în timpul filmărilor. Pentru că este extrem de pofticioasă, jurata de la Antena 1 nu reușește să țină diete. Ea a recunoscut că a încercat să se păstreze departe de tentații, însă nu a reușit mai mult de câteva zile.

„Încerc și mă gândesc la un regim de viață sănătos, nu reușesc să îl țin. Mă pasionează și citesc mult, dar nu reușesc. Mi-ar plăcea să fiu mai slabă, dar pentru că n-am mai fost în ultima perioadă, acum îmi doresc. Trei zile am reușit să mănânc sănătos. Am încercat regimul ketogenic. Sunt obișnuită full carbohidrați și am simțit așa o nefericire. M-am luptat cu mine, apoi mi-am revenit, posibil să mai încerc. Tot ce ține de zona culinară mănânc orice, oricând. Talent aș avea în bucătărie, e vorba de experiență”, povestea Delia, la Agenția Vip, în urmă cu mai mulți ani.

Totuși, forma sa fizică de invidiat se păstrează prin sport și o alimentație cât se poate de corectă. Vedeta împărtășește adesea cu fanii săi de pe rețelele de socializare sesiunile de alergare sau cele în care alege să facă sport acasă, unde are instalate aparate speciale, în spațiul amenajat pentru asta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...