Una dintre cele mai frumoase știriste de la noi îşi etalează decolteul şi când merge la cumpărături. Imaginile fac furori

Andra Daoud 22.12.2021, 18:24

La pupitrul știrilor este tot timpul serioasă, însă atunci când nu prezintă jurnalul, are apariții extrem de îndrăznețe. Iuliana Pepene surprinde cu ținute care mai de care mai elegante, chiar și atunci când merge la cumpărături și crede că nu o observă nimeni. Cum a fost fotografiată prezentatoarea în timpul liber și ce ținută a ales.

Cum a apărut în oraș una dintre cele mai frumoase știriste de la noi

Iuliana Pepene este o prezență foarte elegantă, atât la pupitrul știrilor, la Antena 1, cât și atunci când iese în oraș. Frumoasa prezentatoare a fost surprinsă de paparazzii Cancan.ro în timpul liber, iar ținuta sa nu a fost deloc una banală. Iuliana a ieșit la masă alături de o prietenă, apoi a fost surprinsă cu câteva pungi de cumpărături în mână.

Știrista a purtat o pereche de pantaloni negri, un top decoltat și botine stiletto negre și, pentru a se proteja de frig, a apelat la o haină de blană cu mâneci trei sferturi. A accesorizat ținuta cu bijuterii elegante, însă de departe cel mai important accesoriu a fost zâmbetul inconfundabil, care a făcut-o celebră și pe sticlă.

Una dintre cele mai frumoase știriste de la noi îşi etalează decolteul şi când merge la cumpărături. Imaginile fac furori
Sursa foto: cancan.ro

Iuliana Pepene este singură

Frumoasa știristă s-a despărțit recent de iubitul ei. Iuliana și Dragoș Bercea aveau o relație de doi ani, însă au decis să meargă pe drumuri separate, potrivit aceleiași surse. Prezentatoarea a șters toate fotografiile cu fostul iubit de pe contul ei de Instagram și a transmis un mesaj cu sebînțeles pe Insta Story, la momentul respectiv. „Nu toate relațiile duc la căsătorie, unele te vor ajuta să descoperi noi restaurante” – a scris Iuliana, mai în glumă, mai în serios, la momentul respectiv. Fostul ei iubit este bucătar chef, de aici legătura cu restaurantele.

Atunci când nu este la pupitrul știrilor de la Antena 1, Iulianei Pepene îi place să călătorească și își ține la curent și urmăritorii de pe Instagram cu destinațiile pe care le bifează. Ea s-a întors recent din Dubai, acolo unde a petrecut câteva zile la soare, în timp ce în România iarna își intra serios în drepturi. Fotografiile din Emirate au adunat mii de aprecieri și comentarii pe contul ei de Instagram, mai ales că prezentatoarea a etalat câteva rochii decoltate în timpul vacanței.

Iuliana Pepene face parte din echipa Antena 1 de șase ani și a început prin a prezenta rubrica meteo de la Observator. În prezent ea poate fi văzută la pupitrul știrilor în primul jurnal al zilei, Observatorul matinal.

Urmăriți Impact.ro și pe