De ce a plecat Alessandra Stoicescu de la Observator. Acum se înţelege totul

Stan Filon, Alexandru Puiu 19.11.2021, 19:34

S-a aflat de ce a plecat Alessandra Stoicescu de la Observator! Celebra prezentatoare de televiziune nu a renunțat de tot la postul de la Antena 1, ci a plecat într-un concediu, așa cum au anunțat și șefii Antena 1. Cunoscuta vedetă a plecat să se bucure de soare, împreună cu soțul, fiica lui, dar și mezina familiei.

S-a aflat de ce a plecat Alessandra Stoicescu de la Observator

Cu toții am rămas surprinși atunci când în locul Alessandrei Stoicescu la pupitrul Observatorului a apărut Marius Pancu, recent sosit la Antena 1, de la Digi 24. Conducerea Antenei 1 a venit imediat cu explicații și a precizat că prezentatoarea și-a luat concediu.

Așa cum s-a obișnuit de câțiva ani, Alessandra Stoicescu pleacă în cel puțin două concedii pe an, cu ocazia zilei sale de naștere și cu ocazia zilei de naștere a soțului său, Sergiu Constantinescu. De data aceasta, cel sărbătorit a fost el, care a împlinit 50 de ani, ocazie cu care au plecat să petreacă la soare, la mare.

S-a aflat de ce a plecat Alessandra Stoicescu de la Observator
S-a aflat de ce a plecat Alessandra Stoicescu de la Observator

Și-a luat familia și a plecat la mare, la soare

Cei doi au luat-o pe fiica lui Sergiu din prima căsătorie, Bianca (24 de ani) dar și pe fiica lor în vârstă de doar doi anișori, Sara, și au plecat în Maldive. S-au bucurat de soare, de mare, și s-au relaxat pentru câteva zile. S-au bucurat de familia lor frumoasă și au uitat de toate știrile legate de pandemie sau de criza guvernamentală.

”Noi avem o relaţie foarte unită şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta, că ne completăm foarte bine în toate. Ne plac vacanţele. Eu, până să-l cunosc pe el, nu mergeam nicăieri. (…) Noi avem copii. Sergiu are copil şi implicit Bianca este şi a mea. Ca o soră. Nu pretind altceva şi nici n-a fost vorba vreodată, dar ea este parte din noi, merge în vacanţe cu noi, are 21 de ani ea alege în ce vacanţe vrea să meargă cu noi.

Îmi e foarte bine, sunt foarte fericită şi mă simt completată de Sergiu. Suntem două jumătăţi ale aceluiaşi măr, cu toate cele… Noi lucrăm împreună şi se spune că acest lucru nu e foarte bun, că poate să îţi afecteze relaţia”, spunea îndrăgita prezentatoare de televiziune.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...