Una dintre cele mai cunoscute dansatoare de la „Surprize, Surprize” rupe tăcerea despre Andreea Marin. Mărturisire neaşteptată despre vedetă

Ana Anitoiu, Ioana Nicolae 21.04.2021, 08:58

Una dintre cele mai cunoscute dansatoare de la „Surprize, Surprize” rupe tăcerea despre Andreea Marin. Raluca Petrică a devenit mamă pentru cea de-a patra oară în timpul pandemiei de coronavirus, se pregătește de botezul bebelușului ei și duce o viață extrem de agitată alături de familia ei numeroasă, dar nimic nu o poate face să uite un lucru despre prezentatoarea de televiziune. Frumoasa brunetă a făcut o mărturisire neașteptată, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact.

Fosta dansatoare de la „Surprize, Surprize”, despre cum arată viața ei acum: ”Dorm foarte puțin”

În prezent, fosta dansatoare de la „Surprize, Surprize” duce o viață complet diferită față de cea pe care o avea pe vremea când lucra alături de Andreea Marin. Raluca Petrică, mamă a trei fetițe și a unui băiat născut după izbucnirea pandemiei de coronavirus, a povestit pentru redacția Playtech-Impact că acum doarme foarte puțin, în jur de trei ore pe noapte.

”Este greu, dar minunat! Sunt nopți în care dorm 3-4 ore și acelea adunate. Mă trezește ba unul, ba altul. La prânz, nu am șanse să dorm. Dar este bine. Am și nopți în care dorm bine, mai mult”, a spus ea, precizând că toți copiii ei au câte două sau trei prenume: Roa Lorelei Andreea, Maria Anastasia, Hrisa Monica Valentina și Traian Ștefan Alexandru. Întrebată cine o ajută la numeroasele treburi în familie, Raluca Petrică ne-a spus: ”Roa si Maria mă ajută deja. Când vor. Baza e în Alex, soțul meu (fratele cântăreței Monica Anghel, n.r.)”.

Una dintre cele mai cunoscute dansatoare de la
Raluca Petrica, fosta dansatoare de la ”Surprize, Surprize”

Fosta dansatoare de la „Surprize, Surprize” se pregătește de botezul fiului ei

De asemenea, fosta dansatoare de la „Surprize, Surprize” a pus că se pregătește de botezul fiului ei, ce va avea loc peste vreo două luni. Raluca Petrică se va ocupa personal de mica petrecere, mai ales că are o afacere de profil.

”Am un atelier de croitorie si de broderie, lucrăm și cozi de dinozaur, pentru petrecerile cu tematică, care se pun în spatele scaunelor. Dar facem și fețe de masă și tot felul de alte lucruri frumoase, ce pot fi dăruite de Paște, și pe care le puteți găsi pe contul de Facebook «Măriuca Tradițional». Iar Alex Anghel, soțul meu, care este un pictor foarte talentat, realizează tablouri, portrete, lucrează pe comandă!”, a spus Raluca Petrică.

Fosta dansatoare de la „Surprize, Surprize”, dezvăluire despre Andreea Marin

Totodată, fosta dansatoare de la emisiunea „Surprize, Surprize”, ce a înregistrat audiențe uriașe la TVR1, a recunoscut că își amintește cu nostalgie de anii în care lucra alături de Andreea Marin. Cât despre prezentatoarea de televiziune, Raluca Petrică are numai cuvinte frumoase de spus.

”«Surprize-Surprize» a fost o experiență extraordinară, am atâtea amintiri minunate, emoții constructive, multă bucurie în suflet, deoarece făceam ceea ce îmi plăcea! Incidente cred că erau la fiecare ediție, însă marea echipă ”Surprize-Surprize” era formată din oameni foarte bine pregătiți, care mascau totul în diferite feluri, astfel încât multe cunoștințe mă întrebau după aceea dacă așa trebuia să se întâmple sau nu. Cu Andreea am rămas prietene de suflet, m-a ajutat foarte mult”, a spus fosta dansatoare, pentru redacția Playtech-Impact.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...