EXCLUSIV Fostă dansatoare la ”Surprize”, dezvăluiri în premieră despre întâlnirea cu J.R. Ewing din ”Dallas”! Cum a reacționat actorul când a văzut sexy-trupa de balet a Andreei Marin

Simona Ecovoiu 18.12.2020, 16:25

Andreea Marin, ”zâna” emisiunii ”Surprize-surprize”, a adus nume grele din show-biz-ul internațional, în celebra ei producție tv cu audiențe-record, de peste 30%, în cei 9 ani de difuzare. Printre invitații Andreei s-au numărat Julio Iglesias Jr., pianistul Richard Clayderman, Bonnie Tyler, dar și celebrul actor de la Hollywood, Larry Hagman sau J.R.Ewing, cel care timp de 13 ani a dat culoare serialului ”Dallas”, difuzat și în România, în anii 80, cu acordul lui Nicolae Ceaușescu.

Fostă dansatoare la ”Surprize”, dezvăluiri despre întâlnirea cu J.R. Ewing din ”Dallas”

Prezența lui J.R. pe platourile popularei emisiuni, într-o ediție de pomină din 1999, a fost de neuitat pentru dansatoarea Raluca Petrică, superba brunetă păstrând cu sfințenie cele două fotografii în care apare alături de artistul care s-a stins din viață pe 23 noiembrie 2012. Raluca ne-a povestit, în exclusivitate pentru impact.ro, despre întâlnirea în culisele ”Surprize” cu J.R., dar și despre despre soțul ei, Alexandru Anghel, nimeni altul decât fratele solistei Monica Anghel. Cu toții vor petrece Sărbătorile la Conacul ”Sfânta Elena”,  al Monicăi Anghel, din Argeș.

 ”Incidente cred că erau la fiecare ediție, însă marea echipă Surprize-Surprize le masca, în direct”

Raluca Petrică își amintește cu nostalgie de anii în care lucra alături de Andreea Marin, în emisiune de top: ”Surprize-Surprize” a fost o experiență extraordinară, am atâtea amintiri minunate, emoții constructive, multă bucurie în suflet, deoarece făceam ceea ce îmi plăcea! Incidente cred că erau la fiecare ediție, însă marea echipă ”Surprize-Surprize” era  formată din oameni foarte bine pregătiți, care mascau totul în diferite feluri, astfel încât multe cunoștințe mă întrebau după aceea dacă așa trebuia să se întâmple sau nu”.

Fosta dansatoare la Surprize
J.R.

”J.R. se uita admirativ la fetele din trupa de balet. Emana aceeași putere ca în serialul ”Dallas”, doar că în realitate era plăcut, un om bun”

Celebra dansatoare Raluca Petrică păstrează cu sfințenie cele două fotografii, în care apare alături de actorul Larry Hagman, vestitul J.R. Ewing, din ”Dallas”, serial aprobat pentru difuzare chiar de Nicolae Ceaușescu. Actorul cu aer texan fusese invitat în 1999, într-o ediție cu ștaif a emisiunii ”Surprize, Surprize”, de la TVR 1: ”Păstrez toate fotografiile cu drag, din acea zi! Serialul ”Dallas” era foarte urmărit în acea perioadă, nu aveam multitudinea de variante de acum.

A fost onorant să îl văd în realitate pe J.R. Toată lumea roia în jurul lui, nu mai știu dacă avea sau nu bodyguarzi. Îmi amintesc că emana aceeași putere ca în serial, doar că în realitate era plăcut, un om bun. Respectuos. Se uita admirativ la fetele din trupa de balet, dar nimic mai mult decât atât! Era extrem de sociabil, amabil cu toată lumea. Participarea la ”Surprize” era pentru întreaga echipă o mare bucurie și o onoare”, a povestit Raluca despre întâlnirea cu marele artist Larry Hagman, care s-a stins din viață la 81 de ani, în 2012, după ce a pierdut bătălia cu o boală incurabilă.

Raluca Petrică: ”Surprize-Surprize” devenise a doua mea familie, așteptam cu nerăbdare fiecare zi de repetiție, fiecare zi de filmare și, culmea, câștigam și foarte bine”.

Raluca și-a mai amintit cu drag și despre o solistă de talie internațională: ”Mă bucuram când interacționam atât cu vedetele naționale, cât și cu cele internaționale! Și ediția în care a fost invitată Bonnie Tyler a fost mai specială pentru mine, deoarece pe melodiile ei am făcut eu coregrafiile. ”Surprize-Surprize” devenise a doua mea familie, așteptam cu nerăbdare fiecare zi de repetiție, fiecare zi de filmare și, culmea, câștigam și foarte bine. A fost o rampă de lansare pentru mulți dintre cei care am fost în echipă. Și mă consider norocoasă că am avut ocazia să fac parte din acest show tv”, a mai spus ea, pentru impact.ro.

Raluca nu a renunțat la marea pasiune, dansul: ”Câțiva ani buni am predat dansuri pentru copii, apoi, în perioadele în care nu eram însărcinată, mi-am luat pe rând licența pentru instructor de Zumba și Strong by Zumba. Copiii sunt oglinda părinților, astfel că și fetele noastre adoră să danseze, să facă sport. Sunt foarte active, talentate și le susținem să facă sporturile preferate, cât ne permite situația actuală. În general, ele preferă gimnastica, înotul și scrima”.

Raluca Petrică vinde obiecte de artizanat

În paralel, ea are și un magazin online, ”Măriuca”,  cu obiecte artizanale:

”Mereu am admirat și am apreciat arta și mesteșugurile populare românești! Răscolesc țara și adun de pretutindeni obiecte de artizanat confecționate manual; unele chiar îmi amintesc de copilăria mea și de momentele în care mergeam cu familia în vacanțe și pe la târguri și atunci bucuria este cu atât mai mare. Și cum eu îmi trag toată energia de la copii, Măriuca, fiica mea, a fost inspirația acestui atelier și magazin. Este o fetiță de 6 ani, veselă și jucăușă și este speranța noastră într-o lume mai bună! Am fost deja căutați și din străinătate, au fost persoane care au dorit să ofere coșuri-cadou pentru aceste Sărbători de iarnă”.

Își adoră soțul, pe fratele Monicăi Anghel. ”Alexandru este extraordinar de talentat, mă îndrăgostesc de el tot mai mult! Are extrem de multe calități pentru care îl admir foarte mult!

Raluca Petrică își laudă soțul, pe Alex Anghel, fratele Monica Anghel, care nu e numai un solist talentat, ci și pictor:

”Alexandru este extraordinar de talentat, mă îndrăgostesc de el tot mai mult! Are extrem de multe calități pentru care îl admir foarte mult! Este responsabil, atent și implicat, mă ajută tot mai mult și când facem lucrurile împreună, facem magie!”. De Sărbători, speră să se reunească, cu toții, la conacul Monicăi Anghel, celebra ei cumnată: ”Cel mai probabil vom merge la Conacul ”Sfânta Elena”.

Monica este deja acolo cu Aviv, Roa și Maria, fetele noastre. Chiar dacă le este dor de noi și nouă de ele, ne prinde bine din când în când un astfel de ajutor!”. Cum e viața într-o familie de artiști?

”Pentru mine termenul de vedetă are altă conotație. Eu sunt cel mult vedetă acasă la mine. În orice familie este minunat când există armonie, iubire. Daca există și muzică, și mai ales astfel de voci mari, este de vis!”, a mai completat Raluca Petrică, pentru impact.ro

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...