Un tramvai a luat foc în București. Traficul, oprit în zona Eroii Revoluției

Badea Violeta 16.11.2022, 15:26

Momente de panică în București! Un tramvai a luat foc miercuri, 16 noiembrie, pe Șoseaua Olteniței din Capitală. În aceste clipe, traficul rutier este oprit, iar la faţa locului intervin mai multe echipaje pentru stingerea incendiului. Nicio victimă nu a fost raportată.

Momente de panică în Capitală, după ce un tramvai a luat foc

Clipe de groază pentru oamenii aflați într-un tramvai aflat miercuri, pe data de 14 noiembrie, pe Șoseaua Olteniței, în zona Eroii Revoluției. Mijlocul de transport a luat foc în stația Opriș Ilie

La fața locului acționează trei autospeciale de stingere, două SMURD, o mașină de descarcereare. Sunt degajari mari de fum, dar, din fericire, nu se mai observa flacăra. Nu a fost nicio victimă raportată. Circulația rutieră este oprită, informează ISU București Ilfov.

„Tramvai linia 1, sensul de deplasare către Piata Sudului. Din informatiile preliminare în interior erau cinci călători.”, informează reprezentanții ISU București Ilfov.

„După observarea incendiului, vatmanul a acționat cu stingătoarele din dotarea tramvaiului”, au adăugat aceștia.

Pentru stingerea incendiului, autoritățile au actionat cu autospecialele de stingere cu apă și spumă. Incendiul a fost stins. Tramvaiul urmează a fi tractat de un vehicul al STB, au mai precizat reprezentanții ISU București Ilfov.

Citește și Accident în lanț pe Autostrada Transilvania. 11 mașini implicate!

Un tramvai a luat foc in Capitala
Un tramvai a luat foc in Capitala

Accident în Timișoara. Un autobuz a intrat într-un tramvai

Un accident grav a avut loc, marți seară, în Timișoara. Un autobuz a intrat într-un tramvai. Întâmplarea nefericită s-a petrecut într-o intersecţie în zona Sinaia. În urma impactului, garnitura a fost afectată.

Conform autoriăților, șoferul autobuzului nu s-ar fi asigurat şi ar fi intrat în tramvai. În urma impactului, mijlocul de transport aflat pe șine a fost avariat. Geamurile laterale ale acestuia şi parbrizul au fost sparte. Din fericire, niciun pasager nu a fost rănit.

Citește și Un copil de 4 ani din Neamț, rănit de o mașină ajunsă accidental pe trotuar. Șoferului i s-a făcut rău la volan. Care este starea celor doi!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...