Un copil de 4 ani din Neamț, rănit de o mașină ajunsă accidental pe trotuar. Șoferului i s-a făcut rău la volan. Care este starea celor doi

Anca Manolica 05.11.2022, 20:28
Un copil de 4 ani din Neamț, rănit de o mașină ajunsă accidental pe trotuar. Șoferului i s-a făcut rău la volan. Care este starea celor doi

O tragedie putea să se întâmple în după-amiaza zilei de sâmbătă, 5 noiembrie, în județul Neamț, după ce un copil de 4 ani a fost accidentat în timp ce se afla pe trotuar. Acesta mergea împreună cu bunicii lui pe spațiul de destinat pietonilor, când, deodată, o mașină a pătruns pe trotuar și s-a oprit în gardul unei case. Soferului i s-ar fi făcut rău la volan.

Un copil de 4 ani, rănit de mașină pe trotuar

Un copil în vârstă de 4 ani a fost accidentat, sâmbătă, 5 noiembrie, în Roman, județul Neamț, de un autoturism în timp ce se afla pe un trotuar. Potrivit IPJ Neamț, micuțul se plimba împreună cu bunica lui regulamentar, moment în care, un șofer a pătruns pe trotuar și s-a oprit în poarta unui imobil.

Din primele cercetări efectuate, a reieșit că șoferul de 47 de ani, din Roman, care conducea se afla la volanul mașinii ar fi pierdut controlul asupra sensului de mers, pătrunzând pe sensul opus al carosabilului, acolo unde ar fi surprins şi accidentat un minor de 4 ani, care mergea regulamentar pe trotuar. Ulterior, autoturismul s-a oprit în gardul unei proprietăți private.

Un copil de 4 ani din Neamț, rănit de o mașină ajunsă accidental pe trotuar
Un copil de 4 ani din Neamț, rănit de o mașină ajunsă accidental pe trotuar

Bărbatului i s-ar fi făcut rău la volan

Accidentul s-a produs din cauză că şoferului autoturismului i s-ar fi făcut rău la volan. Acesta este la ora actuală în comă de gradul 4 şi va fi transferat la Iaşi cu un elicopter SMURD. Autoritățile au pornit cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

„Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Miron Costin, în municipiul Roman.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un bărbat, de 47 de ani, din Roman, conducea un autoturism, pe strada Miron Costin, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, pătrunzând pe sensul opus de mers, unde ar fi surprins şi accidentat un minor de 4 ani, din Craiova, care se deplasa regulamentar pe trotuar, intrând în coliziunea cu poarta unui imobil”, a transmis, sâmbătă seară, IPJ Neamţ.

În acest Caz a fost deschis și un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă și urmează să se stabilească cauzele şi condiţiile în care a avut loc nefericitul eveniment.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...