Un tânăr a evadat din arestul poliției din Urziceni ca-n bancurile cu milițieni. Le-a spus că se duce la baie și dus a fost

Nicu Stan, Ozana Mazilu 26.08.2021, 11:34
Un tânăr a evadat din arestul poliției din Urziceni ca-n bancurile cu milițieni. Le-a spus că se duce la baie și dus a fost

Poliția din Urziceni este vizată de o anchetă a Biroului de Control Intern, după ce un tânăr a evadat în timpul audierilor. Le-a spus oamenilor legii că se duce la baie și dus a fost. Tânărul evadat nu a fost găsit nici până acum, iar acesta era cercetat pentru furt.

Poliția din Urziceni, în anchetă după ce un tânăr a evadat în timpul audierilor

Biroul de Control Intern a demarat o anchetă la poliția Urziceni după ce un tânăr a evadat chiar în timp ce era audiat. Tânărul, care era cercetat pentru furt, le-a spus polițiștilor că se duce la baie și s-a făcut nevăzut.

Suspectul s-a făcut nevăzut sărind pe geamul de la baie. Fereastra nu avea gratii, deși, în urmă cu ceva vreme, fusese prevăzută cu grilaj.

Ștefan Petronel Boancă a fugit din sediul politiei Urziceni, in timpul audierilor
Ștefan Petronel Boancă a fugit din sediul politiei Urziceni, in timpul audierilor

Zeci de polițiși și jandarmi îl caută pe evadat

De asemenea, bărbatul care a evadat a fost dat în urmărire și zeci de polițiști și jandarmi încearcă și la această oră să îi dea de urmă.

Astfel, la ieșirile din Urziceni, prin păduri, în gară și pe străzile mărginașe ale orașului, nu mai puțin de 60 de polițiști și 25 de jandarmi încearcă de aproape 24 de ore să dea de urma tânărului evadat.

Ștefan Petronel Boancă, cercetat pentru furt auto

Evadatul căutat se numește Ștefan Petronel Boancă. Acesta a evadat din sediul Poliției orașului Urziceni în timp ce era audiat, suspect fiind într-un caz de furt auto.

Fereasta pe care a fugit nu are gratii, deși într-o imagine Google Maps din anul 2012 fereastra apare prevăzută cu grilaj. De asemenea, poliția nu a explicat până acum de ce gratiile au dispărut. Gratiile de la fereastra de la baie ar fi dispărut atunci când clădirea poliției a fost renovată.

Un agent l-a însoțit pe tânăr până la ușa băii

Ștefan Petronel Boancă, la audieri, le-a spus polițiștilor că are nevoie să meargă la baie. Un agent l-a însoțit până la ușa băii, iar odată intrat acolo a deschis fereastra și, cum nu era nimic ca să îl oprească, a sărit făcându-se nevăzut.

De asemenea, în timpul nopții, polițiștii și jandarmii l-au căutat pe evadat prin cimitire și clădiri abandonate, iar pentru asta au fost aduși și doi câini de urmă.

Ștefan Petronel Boancă a fugit și din arest la domiciliu

În plus, fotografia lui Ștefan Boancă a fost postată pe pagina Poliției Române, la rubrica persoane urmărite. Fotografia îl arată mult mai tânăr pe evadat, care de altfel are un cazier bogat.

În trecut, Ștefan Petronel Boancă a părăsit arestul la domiciliu, a furat o mașină din Buzău și i-a înlocuit numerele de înmatriculare cu unele furate de la o altă mașină.

Ștefan Petronel Boancă fusese adus de la Buzău

După asta a fugit și a fost prins în Buzău, unde a stat în arest până când polițiștii din Urziceni au decis să îl audieze. Acum, la Poliția din Urziceni se caută vinovații pentru evadarea suspectului.

“Conducerea Inspectoratului a dispus măsuri de verificare a împrejurărilor producerii evenimentului prin Biroul Control Intern”, a declarat Andreea Loghin, IPJ Ialomița.

Urmăriți Impact.ro și pe