Cum a reușit un tânăr de 18 ani să evadeze din secția de Poliție Urziceni. Este căutat intens în tot județul Ialomița

Elena Avramescu, Mirabela Năstase 25.08.2021, 11:16
Cum a reușit un tânăr de 18 ani să evadeze din secția de Poliție Urziceni. Este căutat intens în tot județul Ialomița

Alertă la Urziceni, după ce un tânăr de 18 ani, aflat în arest preventiv, a reușit să evadeze din secția de Poliție, pe geamul de la baie. Imediat după, agenţii au instituit filtre în tot judeţul Ialomiţa.

Un tânăr de 18 ani a evadat din secția de Poliție Urziceni

Incidentul s-a petrecut marți după-amiază, la ora 17:30. Se pare că tânărul evadat și un alt băiat de 17 ani erau cercetați sub aspectul săvârșirii de furt calificat și conducere fără permis. În plus, ambii erau arestați preventiv, iar în momentul în care s-a întâmplat incidentul neprevăzut cei doi se aflau în audieri.

La un moment dat, adolescentul a solicitat să meargă la toaleta din incinta secției de Poliție din Urziceni, și chiar dacă era păzit de polițiști, tânărul a reușit să evadeze, sărind pe geamul de la baie.

Imediat după au fost instituite filtre în tot județul Ialomița, precum și forțe suplimentare de la Serviciile Operative, pentru prinderea tânărului.

În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 17.30, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au efectuat activități de cercetare penală într-un dosar penal, privind doi tineri, de 17 și 18 ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducere fără permis, ambii aflați în stare de arest preventiv.

În timpul cercetărilor, tânărul de 18 ani, din județul Iași, în timp ce se afla în grupul sanitar din cadrul Poliției Municipiului Urziceni a evadat de sub escortă, părăsind clădirea pe geamul exterior.

Polițiștii au instituit filtre în tot județul, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița fiind angrenate forțe suplimentare de la toate serviciile operative în vederea identificării acestuia. De asemenea, a fost solicitat și sprijinul jandarmilor ialomițeni precum și un câine de urmă.

Persoana în cauză are următoarele semnalmente: 1,80 m înălțime, păr brunet, scurt, ochi căprui, ten deschis la culoare. În momentul evadării tânărul era îmbrăcat cu un tricou negru cu inscripții albe, blugi negri și adidași albi, fără șireturi, găsim notat în comunicatul emis de Poliție.

Oamenii legii îi roagă pe toți cei care îl cunosc sau îl văd pe tânărul de 18 ani să sune la 112.

În plus, la data de 10 august, în zona Păcurari din Iași, a avut loc un accident rutier soldat cu victime.

Urmăriți Impact.ro și pe