Un show vechi de 15 ani revine la TV. Mulți români au crescut cu el

Iancu Andreea 23.11.2020, 13:17
Un show vechi de 15 ani revine la TV. Mulți români au crescut cu el

Una dintre cele mai îndrăgite producții revine la TV. Un show vechi de 15 ani se întoarce pe micile ecrane, după ce a fost prezent în casele românilor care au apreciat emisiunea. Postul la care urmează să revină în grila de programe este Prima TV.

Supernanny, un show vechi de 15 ani, revine la TV

Formatul emisiunii este unul dintre cele mai vechi ale postului Prima TV, care a decis să reia seria de episoade într-o manieră nouă. Lansat în anul 2005, show-ul „Supernanny” o avea ca dădacă pe Irina Petrea. Totuși, în noua emisiune, părinții vor fi îndrumați de o prezență feminină apreciată recent pentru activitatea din sfera parentingului.

Urania Cremene, expert în parenting, va readuce pe micile ecrane emisiunea atât de îndrăgită de mulți, „Supernanny”, conform paginademedia.ro.  Castingul pentru noua producție a fost deja anunțat, după o pauză lung, în care show-ul a lipsit din grila de programe. Astfel, Urania își propune să aducă mai multă lumină în relația dificilă dintre copii și părințiilor, dat fiind și contextul actual.

„Trăim vremuri complicate. Lumea se schimbă și… ne schimbă, dar prima grijă a noastră, a părinților, rămâne aceeași: copiii. Cum îi înțelegem? Cum ne înțelegem cu ei? Cum putem fi părinți perfecți într-o lume… imperfectă?

Vom descoperi împreună secretele unei relații perfecte cu copiii noștri, pentru că și cei mari, ca și cei mici, au mereu de învățat. Chemați-mă cu toată încrederea în casele voastre și veți vedea că orice problemă are soluție și că ei, copiii, sunt mai cuminti decât credeți. V-aștept pentru înscrieri”, spune Urania Cremene despre noul proiect, conform sursei citate.

Urania Cremene va fi noua Supernanny de la Prima TV foto - paginademedia.ro
Urania Cremene va fi noua Supernanny de la Prima TV
foto – paginademedia.ro

Urania Cremene, expert în parenting, noua Supernanny

Prezentă atât în mediul online, cât și la diferite seminarii și conferințe, Urania Cremene a avut numeroase apariții la diferite televiziuni pentru a promova parentingul. De 5 ani de zile, Urania și trainerii din echipa sa, All About Parenting, au organizat mai bine de 2.000 de seminarii gratuite în decursul timpului, o mulțime de conferințe și workshop-uri.

„Cel mai important și valoros lucru pe care putem să-l facem pentru copiii noștri este să învățăm cum să-i creștem și să-i educăm.”, este de părere Urania Cremene, potrivit site-ului său personal.

Încercând să îi determine pe părinți să acorde mai multă atenție copiiilor lor și educației pe care le-o oferă, Urania le pune la dispoziție familiilor o serie de instrumente și sfaturi pentru a crește copii buni și sănătoși, care să devină ulterior adulți responsabili.

„Să învățăm parenting atunci când suntem părinți, ar trebui să fie la fel de normal ca atunci când învățăm și dăm un examen când vrem să devenim conducători auto.”, consideră Urania.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...