Un român din Italia, arestat la domiciliu, a fugit de iubită la secția de Poliție. Ce se întâmpla la el acasă

Ioana Bucur 25.04.2022, 19:33
Un român din Italia, arestat la domiciliu, a fugit de iubită la secția de Poliție. Ce se întâmpla la el acasă

Mai bine la închisoare decât acasă. Nu e nicio glumă, este alegerea făcută de un român din Italia. Bărbatul, care era arestat la domiciliu, a fugit de iubită și s-a dus direct la secția de Poliție. Ce le-a spus oamenilor legii care l-au întâmpinat. Ce se întâmpla la el acasă și de ce a decis că i-ar fi mai bine să își petreacă zilele în spatele gratiilor, nu alături de partenera de viață.

La închisoare, mai bine decât acasă pentru un român din Italia

Autoritățile din Italia au fost puse în fața unei situații greu de înțeles și de crezut. Un român arestat la domiciliu a încălcat măsura preventivă și a fugit de acasă, pentru că nu mai putea să suporte să stea lângă partenera sa.

Bărbatul s-a dus direct la secția de Poliție, însă varianta sa părea greu de crezut, așa că a fost românul a fost, din nou, cercetat. Avocatul acestuia a reuși să dovedească că românul în vârstă de 49 de ani a încălcat măsura preventivă din din dorința de a evada ci vrând să scape de lângă femeia alături de care trăise o poveste de dragoste.

„Nu mai vreau să fiu închis în casă cu acea femeie, ne certăm mereu”, a spus Valentin, românul din Italia.

Totul a început cu o poveste de dragoste. Valentin a cunoscut o româncă care locuiește în Pontedera, Italia. După ce au comunicat doar online timp de un an, cei doi au decis să se mute împreună. Probabil orbit de dragoste, bărbatul în vârstă de 49 de ani a uitat că pe numele lui exista un mandat european de arestare pentru contrabandă cu țigări în țara sa. A fost reținut imediat după ce a ajuns în Pontedera.

Un român din Italia, arestat la domiciliu, a fugit de iubită la secția de Poliție. Ce se întâmpla la el acasă

„Arestați-mă. Sunt liniștit doar când dormim”

În așteptarea arestului la domiciliu, Valentin indicase locul în care urma să respecte perioada de arest preventiv, mai exact, în casa partenerei sale.

N-a durat mult până când au început neînțelegerile. Conștient că încălca măsura arestului la domiciliu, bărbatul a plecat din locuința iubitei și a fugit direct la secția de Poliție.

„M-am certat din nou cu iubita mea, nu mai pot suporta”, a răbufnit bărbatul. „Arestați-mă. Sunt liniștit doar când dormim. Ne certăm mereu. Duminică seara a distrus totul, de la dormitor până la bucătărie. Nu vreau să mai știu nimic de ea”, a spus el în fața oamenilor legii.

Judecătorul Giulio Cesare Cipolletta a acceptat cererea procurorului onorific Massimiliano Costabile, la care s-a alăturat avocatul Rosita Magli, avocatul inculpatului, care a subliniat faptul că bărbatul nu voia să scape de arestul la domiciliu, ci voia să iasă dintr-o situație domestică considerată imposibilă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...