Un român a leșinat după ce a fost prins de polițiști, în Germania. Ce îi găsiseră în mașină

Badea Violeta 06.04.2022, 13:24
Un român a leșinat după ce a fost prins de polițiști, în Germania. Ce îi găsiseră în mașină

Caz incredibil pe o autostradă din Germania! Un român a leșinat după ce a fost prins de polițiști. Bărbatul se afla în drum spre România, dar spre ghinionul său autoritățile l-au tras pe dreapta și au decis sa efectueze un control sumar asupra autoturismului în care se afla, cu numere de înmatriculare românești. Ce i-au găsit în mașină te va lăsa fără cuvinte.

Un cetățean român a leșinat în timp ce dădea explicații polițiștilor

Un cetățean român, în vârstă de 44 de ani, a leșinat pe autostradă, în Germania, chiar în timp ce dădea explicații polițiștilor. El și conducătorul auto au fost opriți în arcul auto Nellenburg-Südun de pe Autostrada 98. Înainte de a leșina, acesta a apucat, totuși, să spună că el și șoferul se îndreptau spre România după ce au vizitat rudele din Germania.

La un moment dat, oamenii legii l-au întrebat pe șofer dacă are asupra sa arme sau alte obiecte interzise. Acesta a negat, însă cel care-l însoțea și-a ieșit din minți, iar vameșii au decis să facă un control asupra autoturismului.

Ce au gasit politistii din Germania in masina in care se afla un roman
Ce au gasit politistii din Germania in masina in care se afla un roman

Ce au descoperit polițiștii

Autoritățile din Germania au descoperit un pistol încărcat. Acesta era ascuns în torpedoul autoturismului, potrivit stiridiaspora.ro. Astfel, bărbatul s-a văzut nevoit să-și recunoască greșeala, mai ales că nici nu avea permisul cerut de Lege.

Pentru fapta sa, românul a fost informat că va fi arestat provizoriu, moment în care i s-a făcut rău și a leșinat. Autoritățile au cerut intervenția medicilor. Ajunși la fața locului, aceștia l-au consultat pe bărbat și au constatat că acesta nu avea nicio problemă de sănătate.

În urma celor întâmplate, individul de 44 de ani s-a ales cu dosar penal pentru încălcarea Legii armelor. De asemenea, arma i-a fost confiscată de către polițiști.

Dezastru pe străzile din Germania după ce un TIR a spulberat peste 30 de autoturisme

În urmă cu aproximativ două luni, un accident teribil a avut loc în Germania. Acesta a fost provocat de un șofer de TIR aflat în stare de ebrietate la volan.

Conducătorul auto nu a mai ținut cont de regulile de circulație și a trecut pe culoarea roșie a semaforului. A lovit o mașină, apoi a continuat deplasarea și a lovit alte zeci de autoturisme parcate. Trei persoane au fost rănite și minimum 31 de mașini au fost avariate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...