Accident lângă palatul lui Gigi Becali. Un tănăr cu dizabilități a fost lovit de o mașină

Sorin Barbu 05.04.2022, 16:23
Accident lângă palatul lui Gigi Becali. Un tănăr cu dizabilități a fost lovit de o mașină

Strada de lângă palatul lui Gigi Becali, din București, a fost un scena unui accident, care s-ar fi putut transforma într-un poveste foarte serioasă. Un adolescent cu dizabilități a fost lovit de o autoutilitară.

Accident lângă palatul lui Gigi Becali

În fiecare dimineață, în fața palatului lui Gigi Becali, situat pe Aleea Alexandru din capitală, se strâng o mulțime de persoane care au nevoie de ajutor. De cele mai multe ori, patronul FCSB se oprește lângă ei și le oferă bani, haine sau alimente.

Și în această zi a fost zarvă în jurul palatului evaluat la zece milioane de euro. Dacă că de această dată a avut loc și un incident neplăcut. Căruciorul în care se află un tânăr cu dizabilități a fost lovit de o autoutilitară care circula din strada Modrogan, susține prosport. Adolescentul de aproape 18 ani nu a suferit răni majore și nu a avut nevoie de ajutorul medicilor.

Gigi Becali este cunoscut drept un om de afaceri care se implică în foarte multe acțiuni caritabile. A pus umărul și pentru refugiații din Ucraina și a găzduit peste două sute de oameni plecați din calea războiului care a devastat țara vecină. Unii dintre ei au fost primiți în baza FCSB din Berceni, foarte aproape de locul unde se antrenează jucătorii formației de fotbal.

„Sunt vreo 200 de refugiați la Berceni, sunt și pakistanezi, indieni, studenți care s-au refugiat din calea războiului. Și aseară au venit 5 autocare, probabil vor mai sosi. Ajut cum pot, acolo locuiesc în condiții foarte bune. Nu este lux, dar oricum au tot ce le trebuie. Eu ajut mulți copii din Africa, din Congo, alte țări. Eu nu sunt rasist, sau ce zice lumea, sunt niște prostii.

Nu contează că este negru, alb sau de altă religie, la mine contează cum este omul. Dacă cineva este negru și îi spun negru, ăsta este rasism? Nu e nicio jignire. Nu am nicio problemă, sunt oameni negri de 10 ori mai buni decât albii. Uitați-vă la Ucraina, sunt frați cu rușii și se omoară între ei”, declara omul de afaceri.

 

Gigi Becali a încercat să ajute și trei jucători din Ucraina, oferindu-le un loc unde să se antreneze și își dorește foarte tare ca FCSB să joace o partidă amicală cu Dinamo Kiev, formație antrenată de românul Mircea Lucescu.

Urmăriți Impact.ro și pe