Un poliţist din Alexandria, prins drogat la volan, după ce a furat maşina unui curier. Explicaţia agentului, una de tot râsul

Ana Anitoiu 30.01.2022, 18:56
Un poliţist din Alexandria, prins drogat la volan, după ce a furat maşina unui curier. Explicaţia agentului, una de tot râsul

Un polițist din Alexandria a fost prins drogat la volan, după ce a furat mașina unui curier. În timpul liber, agentul, în vârstă de 27 de ani, era și diacon la o mănăstire. Colegii săi de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Teleorman i-au întocmit un dosar penal.

Cum a furat o mașină polițistul-diacon din Alexandria

Update: Polițistul prins băut și drogat la volanul unei mașini pe care a furat-o de la un curier a venit cu explicații de tot râsul pentru starea în care a fost găsit de colegii săi. El susține că nu s-a drogat, ci a mâncat doar covrigi cu…mac.

Știre inițială

Tânărul polițist de la Ordine Publică, care în timpul liber era diacon la mănăstirea din Crângu, județul Teleorman, a mers în vizită la un prieten, alături de care a băut toată noaptea.

Sâmbătă dimineață, el a ajuns în fața unui bar din Alexandria, unde a observat că o mașină era pornită și avea cheile în contact, deși nu era nimeni în ea. Un curier de mâncare o lăsase pentru un moment la încălzit.

Fără să stea prea mult pe gânduri, polițistul s-a urcat în mașină și a pornit la drum. Când a ieșit din local, curierului nu i-a venit să creadă că mașina sa lipsește din locul în care o parcase. Bărbatul a sunat la 112, iar colegii tânărului agent l-au prins la intrarea în localitatea Nanov, de lângă Alexandria.

Un politist din Alexandria, prins drogat la volan, intr-o masina furata
Politistul-diacon, prins baut si drogat la volanul unei masini furate

Ce substanță interzisă consumase polițistul-diacon

Polițistul-diacon a fost testat cu alcooltestul. Colegii săi i-au descoperită o alcoolemie de 0,35. În plus, după ce a fost testat și pentru consumul de droguri, s-a constatat că tânărul consumase și heroină.

„În referire la informaţiile apărute în spaţiul public, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman este abilitat să comunice următoarele: la data de 29 ianuarie a.c., poliţiştii din Teleorman au fost sesizaţi de către angajatul unei societăţi comerciale din municipiul Alexandria despre furtul unui autoturism.

În urma testării, acesta avea o alcoolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a ieşit pozitiv la substanţe psihoactive. Bărbatul fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice. Având în vedere calitatea celui cercetat, a fost dispusă declanşarea cercetării prealabile”, a transmis IPJ Teleorman.

Reprezentanții IPJ Teleorman au adăugat că până în prezent, reprezentantul societăţii comerciale nu a depus plângere la unitatea de poliţie în urma furtului mașinii sale, ce i-a fost restituită. Polițiștii s-au sesizat din oficiu.

Recent, un alt polițist a s-a ales cu dosar penal, dar nu pentru conducerea sub influenţa unor substanţe interzise şi furt calificat, ci pentru omor din culpă. Agentul a omorât o fetiță numită Raisa și a rănit o altă fetiță pe o trecere de pietoni din București

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...