Un oraș din România, premiat pentru o atracție turistică inedită. Poate fi vizitat și iarna, e în topul locurilor de vizitat din țară

Stan Filon 28.11.2022, 15:05

Un oraș din România se poate lăuda cu cel mai tare parc acvatic de distracții din țară! Vorbim despre orașul Oradea, unde s-a deschis Felixarium, care face parte din hotelul Lotus Therm. Acest hotel a primit premiul „Best Aquapark 2022” în cadrul Termalia Awards, eveniment cu tradiţie de cinci ani în domeniul wellbeing, care include hoteluri, aquaparkuri, SPA-uri, clinici medicale, și hoteluri balneare din România.

Un oraș din România, premiat pentru o atracție turistică inedită

Așadar, parcul acvatic de distracții Felixarium a primit pemiul „Best Aquapark 2022” pentru confortul pe care turiștii îl găsesc aici. Acest punct turistic este administrat de Societatea Comercială Turism Felix și a fost construit printr-o investiţie de aproape 30 milioane euro.

Hotelul de cinci stele Lotus Therm include aquaprk-ul Felixarium cu 14 piscine interioare şi exterioare cu recirculare şi apă termală, jacuzzi, peşteri, cascade, două tobogane, zone de luat masa, teren de beach voley şi un centru SPA cu trei feluri de saune şi o cameră de gheaţă.

Un oras din Romania, premiat pentru o atractie turistica inedita
Un oras din Romania, premiat pentru o atractie turistica inedita

Felixarium beneficiază de o cupolă retractabilă

Turiștii rămân cu gura căscată în fața principalului atu pe care îl are Felixarium. Parcul beneficiază de o cupolă retractabilă de deasupra piscinelor interioare. Preţul unui bilet de intrare este de 130 lei pentru adulţi, respectiv 65 lei pentru copii. Hotelul a fost construit în 1979, apoi a fost supus unor ample lucrări de modernizare. Acesta dispune 221 de camere.

Termalia Awards este premiul acordat de World SPA Organization, cu birouri în 50 de ţări, și se doreşte un eveniment de referinţă pentru investitorii, managerii şi furnizorii din wellbeing din România. Evenimentul reuneşte operatori din domeniul SPA-urilor, resort-urilor, clinicilor de medicină estetică şi stomatologică, organizaţiilor de management a destinaţiilor, precum şi celor din turismul balnear.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...