Un oficial al echipei antrenate de Gheorghe Hagi a scos cuțitul la membrii echipei medicale ce efectuau teste covid la stadion. Ce a urmat

Ioana Bucur 20.08.2021, 20:20
Un oficial al echipei antrenate de Gheorghe Hagi a scos cuțitul la membrii echipei medicale ce efectuau teste covid la stadion. Ce a urmat

Incident șocant înainte de meciul Farul-Dinamo, programat vineri, de la ora 21:30. Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, un oficial al echipei antrenate de Gheorghe Hagi ar fi scos cuțitul la membrii echipei medicale ce efectuau teste covid la stadion.

Amenințări cu cuțitul înainte de meciul Farul – Dinamo

Suporterii dinamoviști s-au obișnuit deja ca înainte de orice meci al echipei favorite, pentru a putea intra pe stadion, să își facă testul covid la clinica pe care clubul din București o folosește mereu, chiar și în deplasări.

Vineri după-amiază, cu doar câteva ore înainte de începerea partidei cu Farul Constanța, reprezentanții DDB au anunțat că testările rapide cu antigen nu se vor mai efectua pe stadionul din Ovidiu.

„IMPORTANT! Testările rapide antigen Hemolab Clinic se vor efectua, începând din clipa asta, la terasa Dandana Beach, până când va fi nevoie (aprox. ora 21:30). NU se mai efectuează la stadionul din Ovidiu. Anunțați toată lumea interesată. Mulțumim!”

Motivul ce a dus la schimbarea de ultim moment ar fi unul cu totul șocant. Potrivit surselor GSP.ro, un oficial al echipei antrenate de Gheorghe Hagi ar fi scos cuțitul la membrii echipei medicale ce efectuau teste covid. Este vorba despre Costin Anton, administratorul Stadionului Central al „Academiei Hagi”.

Un oficial al echipei antrenate de Gheorghe Hagi a scos cuțitul la membrii echipei medicale ce efectuau teste covid la stadion

Reacția celor de la Farul Constanța

La scurt timp după apariția în presă a informațiilor cu privire la incidentul violent, reprezentanții Farul Constanța au dezmințit informațiile, oferind propria variantă.

Potrivit acestora, motivul conflictului ar fi fost amplasarea corturilor pentru laboratorul mobil în incinta stadionului, pentru care nu s-a dat aprobare.

„Am vorbit cu domnul Costin Anton și mi-a explicat următoarele: joi, la ședința organizatorică a meciului s-a decis ca Dinamo să nu monteze niciun laborator mobil în incinta stadionului, iar azi la ora 16.00 ne-am trezit cu ei în curtea stadionului.

L-au mințit pe portar că au aprobare de la FRF și LPF. Când a ajuns la stadion administratorul Costin Anton i-a rugat să plece, dar n-au vrut. A țipat la ei și a chemat poliția. Fără cuțite sau ciocane”, a declarat Cristian Bivolaru, directorul general Farul, potrivit sursei citate.

În comunicatul transmis vineri seară, reprezentanții Farul neagă orice incident violent „între un angajat al clubului Farul Constanța și reprezentanți ai suporterilor dinamoviști sau asistenții de la clinica Hemolab”:

„În urma informațiilor apărute astăzi în presă, referitoare la anumite incidente ce ar fi avut loc la stadionul nostru din Ovidiu, se impun următoarele precizări: – Autoritățile competente NU AU AUTORIZAT instalarea în zona stadionului a unui cort de testare al clinicii Hermolab, motiv pentru care reprezentanții clubului nostru au anunțat Jandarmeria și Poliția de acest lucru.

Nu a existat niciun incident între un angajat al clubului Farul Constanța și reprezentanți ai suporterilor dinamoviști sau asistenții de la clinica Hemolab, iar singurul scop al acestor informații eronate transmise în presă a fost de a inflama și a crea tensiune înaintea meciului din această seară, care sperăm să se desfășoare în limitele fair-play-ului și numai pe teren, nu în altă parte !

Suntem surprinși de această atitudine a suporterilor dinamoviști care au primit un număr important de bilete la acest meci deși NU A EXISTAT nicio solicitare oficială din partea clubului Dinamo, care pare să vrea să se delimiteze de suporterii să”, a transmis clubul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...