Suma pe care Dinamo vrea să o încaseze pe Deian Sorescu. ”Nu discutăm sub banii ăștia”

Andrei Cezar 12.08.2021, 13:07
Suma pe care Dinamo vrea să o încaseze pe Deian Sorescu. ”Nu discutăm sub banii ăștia”

Dinamo a fixat suma de transfer pentru Deian Sorescu. Cel mai în formă jucător dinamovist ar putea fi vândut doar dacă pe adresa clubului vine o ofertă care să îi mulțumească pe oficialii roș-albilor. Administratorul special al clubului din Ștefan cel Mare, Iuliu Mureșan, a dezvăluit care este suma pentru care ar putea pleca Sorescu de la Dinamo.

Ce sumă de transfer i-a stabilit Dinamo lui Deian Sorescu

Echipa antrenată de Dario Bonetti a înregistrat două victorii și două înfrângeri în primele patru etape din campionat. Deian Sorescu este fără dar și poate, până în momentul de față, cel mai bun jucător al ”câinilor”. El a marcat nu mai puțin de cinci goluri: un hat-trick în victoria cu FC Voluntari, scor 3-2 și o dublă în partida contra celor de la Academica Clinceni, încheiată cu scorul de 3-1 pentru bucureșteni.

Cele două partide pierdute de Dinamo sunt cu Craiova lui Mititelu și Chindia Târgoviște, ambele cu 0-1. Deian Sorescu a criticat dur conducerea clubului din Ștefan cel Mare în repetate rânduri.

Au fost foarte multe probleme, dar mai bine îi întrebaţi pe cei din conducere, că ei ştiu mai bine. Fanii nu ştiu adevărul.

De asta şi suntem unii cu psihicul la pământ, unii poate mai putem, unii poate nu au mai putut şi au plecat. Poate s-a rezolvat cu unii jucători, poate s-o fi rezolvat, dar cu mine, personal, nu s-a rezolvat absolut nimic, vă spun din punctul meu de vedere”, a spus Deia Sorescu după înfrângerea cu Chindia, potrivit Telekom Sport.

Iuiliu Mureșan a revenit astăzi și a declarat că nu mai există tensiuni între conducerea lui Dinamo și Sorescu.

Nu cred că mai este tensiune, am reluat lucrurile cu Sorescu. Trebuie să discutăm cu fotbaliștii ca să înțeleagă situația. Am încercat să îi explic foarte clar lucrurile.”, a declarat Iuliu Mureșan la Pro X.

Suma pe care Dinamo vrea sa o incaseze pe Deian Sorescu
Suma pe care Dinamo vrea sa o incaseze pe Deian Sorescu

Iuliu Mureșan: ”Avem oferte pentru Sorescu, le analizăm”

Deian Sorescu ar putea să mai rezolve din problemele financiare ale lui Dinamo dacă va fi vândut. Însă nu pentru orice sumă. Directorul executiv al lui Dinamo a refuzat deja o ofertă de 600.000 de euro și nu dorește să îl cedeze sub un milion de euro.

Sorescu are ceva oferte, dar să vedem. Le analizăm și dacă o să fie momentul potrivit o să ne despărțim, dar mie îmi e greu să ne despărțim de un jucător ca Sorescu. E un jucător important atunci când e liniștit și concentrat. Mai e și golgheter. Nu discutăm sub un milion”, a mai spus Iuliu Mureșan.

Deian Sorescu este cotat la 1,4 milioane de euro, potrivit site-ului Transfermark.com. El a îmbrăcat tricoul lui Dinamo de 118 ori și a marcat pentru echipa din Ștefan cel Mare 26 de goluri. Jucător polivalent, Sorescu poate evolua ca fundaș dreapta, extremă stânga și extremă drepată. Aceste calități sunt la mare căutare și de aceea fotbalistul de 23 de ani este foarte atractiv pentru cluburile din străinătate.

Urmăriți Impact.ro și pe